Svartskogsvägen 80

Svartskogsvägen 80


Svartbäcken— Vendelsö— Haninge

Svartskogsvägen 80



Svartbäcken— Vendelsö— Haninge

Väldigt fint radhus i populära Svartbäcken!

ACCEPTERAT PRIS!!

Här har du möjligheten att flytta in i ett välplanerat radhus på 134 kvm med en härlig trädäckad altan, trevlig trädgård samt garage i länga. Utöver altanen finns även en balkong samt en braskamin i vardagsrummet som ökar mysfaktorn. Hela radhuset är smakfullt renoverat 2018 med nya badrum, kök, golv, väggar, bastu m.m. Idag finns det två sovrum men med lätta medel går det få ytterligare två sovrum för den större familjen.

Fastigheten är belägen i familjärt område med rad/ kedjehus bebyggelse belägen intill Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. I området och dess närhet finns flertal skolor och förskolor att välja bland. Det finns även padelbana och tennisbanor ca 500 m från radhuset som är en gratisbanor. Inte långt ifrån huset finns även flertal handelsplatser med brett serviceutbud som t ex Port 73 och Haninge Centrum där även pendeltåg finns. Härliga strövområden och naturupplevelser finns ett stenkast bort vid Tyresta naturreservat och badplatser finns vid Brandbergsbadet eller någon närliggande sjö som Ramsjön eller Svartsjön.

Välkommen till Svartskogsvägen 80!


Boarea/biarea
103/34 kvm
Driftkostnad
37 369 kr/år
Tomtarea
165 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-05

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Svartskogsvägen såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Svartskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.