Vendelsö Skolväg 22

Vendelsö Skolväg 22

Slutpris

1 500 000 kr


Vendelsö— Haninge

Vendelsö Skolväg 22


Slutpris
1 500 000 kr

Vendelsö— Haninge

Stilren 1:a med söderläge & stamrenoverat badrum 2015!

Varmt välkommen till denna välplanerade och stilrena 1a på Vendelsö skolväg 22. Här finner du en lägenheten i ett attraktivt område med närhet till alla bekvämligheter man behöver!
Bostaden erbjuder en inbjudande hall med förvaring och vidare så har med det fina köket, ett helkaklat badrum (Stambytt 2015), rymligt vardagsrum med sovalkov och utgång till balkongen i härligt solläge!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL:
Ljus och rymlig hall med vitt laminatgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skåpsförvaring.

KÖK:
Från hallen når du direkt in till köket som är renoverat 2016 med nya vitvaror, vitt laminatgolv och ljusmålade väggar. Samtliga vitvaror är i vitt, och diskmaskin samt blandare är nya från 2021. Här ges även plats för matbord upp till fyra personer.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är rejält tilltaget i storlek med gott om ytor för valfri möblering. Idag står en soffgrupp, mediautrustning, platsbyggd sängram i sovalkoven samt förvaringsmöbler. Från vardagsrummet når du även den soliga balkongen i söderläge.
Nymålade väggar och genomgående vitt laminatgolv.

BADRUM:
Stambytt och helkaklat badrum i modern stil. Förberett för tvättmaskin och utrustat med dusch, duschväggar i glas, kommod i vitt samt hörnskåp för förvaring.

Brf Vendelsö skolväg är en välhållen förening, ombildad 2013, bestående av 108 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt två moderna tvättstugor, båda praktiskt belägna i byggnaden. Lekplats med grillstad finns på innergården. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och 50 m utanför bostaden finns utmärkta busskommunikationer som inom 20 min tar dig till Gullmarsplan och Stockholm Central
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!


Boarea
37 kvm
Avgift
2 135 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3
Såld
2022-11-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.