Yxlan / Norrtälje

Referensnummer
436 851
Boarea/biarea
70/14 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Yxlan

I sydöstra delen av Roslagen finner du en ö vid namn Yxlan. Den avlånga ön är ca 15 km lång och som bredast ca 2 km. Furusund och Blidö är grannöar till denna fina plats i Roslagens skärgård. Yxlan har en egen skola som tar in elever i årskurserna F-6.

Furusund

En kort resa med bilfärja tar dig över till Furusund. Där finns en fin gästhamn där man kan lägga till om man tar sig dit med egen båt. På Furusund finns shopping av olika livsmedel och dagligvaror samt ett stort plantage. Furusunds Värdshus är ett populärt resmål med hög standard. Här erbjuds hotell, konferens, jacuzzi, bastuflotte, fin restaurang, musik mm.

Blidö

På östra sidan av Yxlan ligger Blidö som man tar sig till via en kort bilfärja. Yxlan och Blidö har sedan länge varit ett attraktivt landställe på grund av den fina naturen som erbjuds på öarna. Blidö House Archipelago är ett hyreshus som finns tillgängligt för uthyrning, det finns även ett vandrarhem på västra delen av ön. På Blidö finns kiosker och en mysig hamnkrog att besöka samt annat smått och gott.

Natur

Yxlan är en avlång ö och vattnet är därmed alltid inom gångavstånd oavsett vart på ön du än befinner dig. Härliga skogar ger Yxlan en bra karaktär och bidrar till en riktig mysfaktor på ön. Naturen och badmöjligheterna uppskattas av både boende på ön och djuren. På nordöstra delen av Yxlan finns en badstrand där man kan spedndera en varm sommardag.

Kommunikation

På Yxlan finns det bussmöjligheter att ta sig genom den avlånga ön samt att åka genom Blidö ner till Glyxnäs. Bussen tar färjorna över till andra sidan. Vill man åka in till fastlandet finns även möjligheter för det, bussar går från Yxlan till Norrtälje.

Fördelar

#Båthamn
#Tryggt
#Fiske
#Uteliv
#Restauranger
#Hundvänligt
#Landsbygd
#Glesbebott
#Båtliv
#Lätt att parkera bilen
#Färja
#Badstrand
#Lugnt
#Parker/Grönområden
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn