Hemringevägen 18

Hemringevägen 18

Slutpris

3 300 000 kr


Bälinge— Uppsala

Hemringevägen 18


Slutpris
3 300 000 kr

Bälinge— Uppsala

Ett välplanerat och trivsamt hem för hela familjen!

På lugn återvändsgata i Bälinge finner ni denna praktiska 1-plansvilla med källare och en totalyta om ca 218 m². Detta välplanerade hem har gott om yta för alla i familjen!

Husets entréplan erbjuder ett vardagsrum med braskamin, ett nyrenoverat badrum inrett i moderna färgval samt ett kök inrett med cremevita skåpsluckor och bänkskiva i ek. Här kan gäster samlas kring köksön eller varför inte slå sig ner på den platsbyggda bänken vid det stora fönsterpartiet som vetter mot husets altan? På samma plan finns tre sovrum, varav ett går att dela av i det fall behov av fler sovrum finns. I källarplanet finns två sovrum, gillestuga, ett badrum med badkar och dusch från 2015, ett förråd och en tvättstuga, även den från 2015, med gott om arbetsytor och förvaring.

Längs med villans långsida finns ett stort och inbjudande trädäck med platsbyggda bänkar och gott om plats för flera sittgrupper. Detta är den perfekta platsen för sociala sammanhang med familj och vänner, där ni kan njuta av gemensamma måltider och trevliga stunder under bar himmel. Trädäcket nås både via utgång från köket och huvudentrén. Tomtens baksida är insynsskyddad och omges av buskar och häckar.

På fastigheten finns ett garage med förrådsdel samt uppställningsplats för två bilar.

Bälinge är ett omtyckt och trivsamt område med service såsom livsmedelsbutik, pizzeria, vårdcentral, barnavårdscentral och bibliotek. Utöver detta finns även ett utomhusbad, Bälingebadet, med en 25 m bassäng, mellanbassäng och babypool. I samhället finns flera förskolor och två grundskolor varav en med årskurs F-5. Bälinge erbjuder ett rikt föreningsliv och gott om friluftsaktiviteter. Bälinge IF är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 5 km nordväst om Bälinge finns Edenhovs golfklubb med 9-korthålsbana och 18-hålsbana. Klubben ingår i Söderby golfklubb vilket ger tillgång till ytterligare 9+18 hål. På ca 5 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening nära Skuttunge och Agersta islandshästcenter. Centrala Uppsala nås med buss på 30 min som i högtrafik avgår varje kvart och i lågtrafik varje halvtimme.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
53 410 kr/år
Tomtarea
584 kvm
Rum
6,5 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-10-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Hemringevägen såldes av oss 2023-10-21. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Hemringevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.