Skattegårdsvägen 6

Skattegårdsvägen 6

Slutpris

4 015 000 kr


Bälinge— Uppsala

Skattegårdsvägen 6


Slutpris
4 015 000 kr

Bälinge— Uppsala

Välplanerad enplansvilla i Bälinge - endast ett stenkast från skolan

Detta välplanerade hem har gott om yta för alla i familjen och huset erbjuder idag två sovrum men med möjlighet att iordningsställa ett tredje. På fastigheten finns även en carport med förrådsdel samt ett inrett rum som idag nyttjas som ateljé. Denna yta skulle med fördel också fungera som ett tonårsrum eller en plats för egenföretagaren som vill arbeta hemifrån. Möjligheterna är många!
Huset ligger centralt i Bälinge, någon minut från skolan och busshållplats.

Från gatan leder en stenlagd gång er upp till husets huvudentré i det mysiga uterummet med skyddande tak och charmig inglasning. När ni tar klivet in i huset möts ni sedan av en ljus hall med förvaring i dubbelgarderob och plats för annat möblemang. I direkt anslutning har ni en gäst-WC och till höger nås ett av två sovrum. Vidare in hittar ni det rymliga köket där köksön blir en naturlig samlingspunkt och är den perfekta avlastningsytan vid matlagning och bakning. Den värmande kaminen stoltserar även här och intill ligger TV-rummet som enkelt skulle kunna anpassas till ytterligare ett sovrum. I anslutning till köket finner ni det andra sovrummet med gott om förvaring i garderobsvägg. I gavelläge mot trädgården har ni vardagsrummet och här finns generösa ytor och utgång till altanen på baksidan av huset. Möblera vardagsrummet med förslagsvis en matsalsgrupp i det vackra burspråket och önskar ni ha TV-soffan här ryms den också utan problem. Bostaden inrymmer också ett stort helkaklat badrum samt en groventré med anslutande tvättstuga. Groventrén, med praktisk farstukvist, har ingång från framsidan och ligger på bekvämt avstånd mot uppfarten när ni kommer med bilen.

Trädgården är lättskött och lagom stor med bl.a. äppelträd, diverse buskar och rabatter samt gräsytor för lek.

Bälinge är ett omtyckt och trivsamt område med service såsom livsmedelsbutik, pizzeria, vårdcentral, barnavårdscentral och bibliotek. Utöver detta finns även ett utomhusbad, Bälingebadet, med en 25 m bassäng, mellanbassäng och babypool. I samhället finns flera förskolor och två grundskolor varav en med årskurs F-5. Bälinge erbjuder ett rikt föreningsliv och gott om friluftsaktiviteter. Bälinge IF är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 5 km nordväst om Bälinge finns Edenhovs golfklubb med 9-korthålsbana och 18-hålsbana. Klubben ingår i Söderby golfklubb vilket ger tillgång till ytterligare 9+18 hål. På ca 5 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening nära Skuttunge och Agersta islandshästcenter. Centrala Uppsala nås med buss på 30 min som i högtrafik avgår varje kvart och i lågtrafik varje halvtimme.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
53 932 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Skattegårdsvägen såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Skattegårdsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.