Dag Hammarskjölds Väg 15 B

Dag Hammarskjölds Väg 15 B

Slutpris

1 540 000 kr


Kåbo— Uppsala

Dag Hammarskjölds Väg 15 B


Slutpris
1 540 000 kr

Kåbo— Uppsala

Generös 1:a med närhet till både stadsliv och natur!

Välkommen till denna fantastiska generösa 1:a på 30 kvm, en pärla som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Här kan du utforska stadens shopping, restauranger och kultur på bekvämt gångavstånd. Samtidigt kan du njuta av lugnet och skönheten i stadsskogen, perfekt för avkoppling och frisk luft.

När du kliver in i denna bostad möts du av ett kök som smidigt öppnar upp mot ett generöst rum, vilket skapar en trevlig och öppen atmosfär. Den franska balkongen ger rummet ett extra fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med en dusch för att passa din snabba och bekväma morgonrutin. Med den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil får du en vardaglig oas att njuta av.

Bostaden omgiven av fantastiskt fina park-och grönområden. Bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från att den ligger intill Slottsparken. Men den skulle nästa lika gärna kunna ha fått namnet "Botaniska trädgården" eftersom den är granne åt andra hållet. Bakom Campus 1477 ligger också jättefina gräs- och parkytor. Både Stadsparken och Stadsskogen ligger också väldigt nära. Träningsanläggningen Campus 1477 som är beläget i grannhuset är en modern byggnad som erbjuder många olika former av gruppträning, bollsporter, gym, klättring mm. City liksom tåg- och busstation vid Resecentrum ligger på gångavstånd.


Boarea
30 kvm
Avgift
2 701 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dag Hammarskjölds Väg såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dag Hammarskjölds Väg.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.