Krusbärsgatan 6

Krusbärsgatan 6

Slutpris

5 475 000 kr


Årsta— Uppsala

Krusbärsgatan 6


Slutpris
5 475 000 kr

Årsta— Uppsala

Väldisponerad enplansvilla i attraktiva Årsta

Varmt välkommen till detta välskötta och välplanerade villa i Årsta! Här har ni ett boende som erbjuder både närheten till stadsutbudet och en lugn oas för avkoppling. Med insynsskyddad innergård och en jacuzzi som erbjuder avkoppling och njutning året runt kommer detta hem snabbt att bli er egen fridfulla tillflyktsort. Fastigheten ligger på en återvändsgata och trädgården vetter mot samfällighetens allmänning.

När ni kliver in genom den inbjudande entrén från den vackert stenbelagda innergården, välkomnas ni av ett stort och ljust vardagsrum med flertalet fönster. Vidare finns ett ljust kök med gott om bänkyta. Köket är utrustat med allt ni kan tänkas behöva för att tillaga trevliga middagar. Matbordet är strategiskt placerat vid stora fönster som låter ljuset strömma in och fylla rummet. Härifrån nås även den insynsskyddade uteplatsen där ni kan koppla av i loungemöblerna under varma sommarkvällar eller under kalla vinterkvällar njuta av ett avkopplande bad i jacuzzin under en snöfallande himmel. Entréplan erbjuder även fyra sovrum i varierande storlekar, en klädkammare samt en helkaklad WC och ett helkaklat badrum i moderna stilrena färger.

I källarplan finns ett stort allrum men även ett fantastiskt Master bedroom på ca 30-35 kvm med en värmande kamin som skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Här kan ni dra er tillbaka efter en lång dag och njuta av en god bok eller en kopp te framför den sprakande elden. Dessutom finns en generös tvättstuga, en klädkammare och ett stort förråd, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda ert nya hem. På fastigheten finns även ett uteförråd, perfekt för trädgårdsverktyg.

Här bor ni i lugna och trivsamma kvarter som är mycket barnvänliga. Det är nära till flertalet omtyckta förskolor, skola (F6-5) och högstadieskola samt välskötta och populära lekplatser. I det direkta närområdet finns även 4H-gård och stora härliga grönområden som öppnar upp för rekreation, motion, härliga promenader och roliga lekfulla stunder för barnen. Till Årsta centrum, med bland annat välsorterad mataffär, vårdcentral, apotek, går ni på ca 10 minuter. Intill Gränby köpstad, med ett brett utbud av affärer och diverse butiker, restauranger mm. går ni på ca 20 minuter. Väldigt bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Stockholm och Gävle. Behagligt gång- och cykelavstånd till city, på närliggande gata finns busshållplats med täta och regelbundna turer till och från city. Till Uppsala Resecentrum tar det ca 15 minuter med cykel.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
57 079 kr/år
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Krusbärsgatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Krusbärsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.