Morkullevägen 70

Morkullevägen 70

Slutpris

2 220 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Morkullevägen 70


Slutpris
2 220 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Trevligt planerad, stor och ljus 2:a om 68 m² i fastighet byggd 2008-2009 på andra våningen med hiss från markplan. Rymligt hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Ljust och ombonat vardagsrum med öppen planlösning mot kök vilket ger ljus och rymd, ekparkett och utgång till stor balkong med ett fint och soligt läge mot innergård. Tilltalande köksdel med fullständigt maskinell utrustning, matplats för många middagsgäster och gott om arbetsyta. Stort och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, duschhörna med vikbara glasdörrar, wc, och handfat med kommod. Bra sovrum med rymlig klädkammare. I samtliga fönster finns persienner.

Stor och grön innergård med lekplats och flera sittplatser. Naturskönt läge med omgivande bevarade skogspartier samt närhet till Ekolns vatten med stor badplats och stor båthamn. På bekvämt gångavstånd finns busshållplats med flera busslinjer. Strategiskt rätt med cykelavstånd på väl underhållen cykelväg intill Dag Hammarskjöld väg till Ultuna, Ångströmslaboratoriet, BMC, Gluntenområdet och Akademiska sjukhuset m fl stora arbetsplatser.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 523 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Morkullevägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Morkullevägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.