Morkullevägen 74

Morkullevägen 74

Slutpris

3 425 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Morkullevägen 74


Slutpris
3 425 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Rymlig gavel-3:a i högt fritt läge mot skogen

Här ges nu möjlighet att bo i en ljus, luftig 3:a i gavelläge där trädtopparna gör er sällskap. Brf Sunnersta L.I.F.E är en omtyckt förening med mycket god ekonomi, närhet till city samtidigt som ni har naturen runt hörnet. Lägenheterna är även handikappanpassad och du slipper trösklar samt bredare dörrkarmar.

Redan i hallen får ni känslan av att det är en bostad med mycket rymd. Här kan ni smidigt förvara era ytterkläder i den stora skjutdörrsgarderoben men det finns också plats för en traditionell hatthylla innanför dörren. Köket är verkligen en plats att trivas på och här hittar ni ett vitt klassiskt kök som är lätt att sätta sin egen prägel på. Bjud in till middag och duka upp intill gavelfönstret och är det sommar tar ni kaffet ute på balkongen. I vardagsrummet kan ni möblera med en bekväm soffa och krypa upp framför en bra film eller läsa en god bok. De två sovrummen är av olika storlek och det lite större har plats för både en stor dubbelsäng men också för önskade förvaringsmöbler. Det lite mindre sovrummet lämpar sig väl som barn-, arbets- eller gästrum och nås från vardagsrummet. Här finns också gott om förvaring i ytterligare en skjutdörrsgarderob. Sist men inte minst har ni det helkaklade badrummet som erbjuder er såväl dusch- som tvättmöjligheter.

Föreningen har ett gårdshus med tvättstuga, gemensamhetslokal, pentry, wc och ett gästrum med badrum som föreningens medlemmar kan nyttja. Även en stor och grön innergård med lekplats och flera sittplatser finns att tillgå.

Här bor ni i ett naturskönt läge med omgivande bevarade skogspartier samt närhet till Ekolns vatten med stor badplats och stor båthamn. På bekvämt gångavstånd finns busshållplats med flera busslinjer. Strategiskt rätt med cykelavstånd på väl underhållen cykelväg intill Dag Hammarskjöld väg till Ultuna, Ångströmslaboratoriet, BMC, Gluntenområdet och Akademiska sjukhuset m fl stora arbetsplatser.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-11-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Morkullevägen såldes av oss 2022-11-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Morkullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.