Tegnérgatan 8

Tegnérgatan 8

Slutpris

4 200 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 8


Slutpris
4 200 000 kr

Luthagen— Uppsala

4:a högst upp i huset med hiss från markplan och dubbla balkonger!

Nu har du chansen att bli ägare till denna 4:a på Tegnérgatan 8 i omtyckta Luthagen! Här bor du högst upp i huset med hiss från markplan, med två balkonger där du kan njuta av både förmiddags- och eftermiddagssol.
Välkommen till Tegnérgatan 8!

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare finner du kök med ljusa skåpluckor och stänkskydd i ljust kakel. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, mikro, integrerad diskmaskin samt fristående kyl och frys. Här finns plats för matgrupp. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet där det finns plats för en soffgrupp och tv. Från vardagsrummet nås bostadens ena balkong som vetter mot Tegnérgatan där du kan njuta av förmiddagssolen!

Bostaden erbjuder tre sovrum, ett sovrum med plats för säng. Intill detta sovrum finns en klädkammare med gott om plats för förvaring. I andra sovrummet finns plats för säng, detta rum går även att användas som kontor så som det gör idag. I detta rum finns en garderob. Vidare till de tredje sovrummet, som utgör lägenhetens stora sovrum, här finns plats för en större dubbelsäng. I detta sovrum finns en garderob. Från det stora sovrummet nås bostadens rymliga inglasade balkong som du kan inreda med matgrupp / loungemöbler och njuta av eftermiddagssolen.

Bostaden erbjuder ett badrum och ett wc. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med duschvägg. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp för förvaring! Det finns även ett helkaklat wc utrustat med handfat med kommod och spegelskåp. Både badrum och wc är utrustat med golvvärme.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett förråd.

Som boende i Brf Tegnér bor du centralt i ett lugnt område i omtyckta Luthagen. Stadsdelens geografiska läge gör att den också har enkel tillgång till stadens centrala delar och alla dess bekvämligheter. Här finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker. Inom några kvarter finner du livsmedelsbutikerna Ica Luthagens livs och Coop Ringgatan.
I området bor du med närhet till centrum, badhus, sporthall, vårdcentraler, frisörer och tandläkare, allt inom några kvarter bort.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden till följd av det centrumnära läget och den höga mysfaktorn. Här finns många vackra byggnader som inte allt för sällan är ritade av kända arkitekter som exempelvis Gunnar Leche eller Anders Diös. Vindhemsparken är bara en av de parker som ligger i området och här finns flera olika restauranger av varierande karaktär. I Stabbyskogen, som ligger i den västra delen av området, finns elljusspår. I Luthagen finns flera skolor för barn i alla åldrar och även univeristetsbyggnaden Ekonomikum är belägen här.
Mycket bra kommunikationer med flera busshållplatser inom gångavstånd för att åka in till Uppsala Centrum eller exempelvis Enköping och Sala. Från Ringgatan och Luthagsesplanaden som ligger ett par minuter bort finner du bussförbindelser. Resecentrum ligger även inom cykel-/gångavstånd.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 682 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.