Blästervägen 8

Blästervägen 8

Slutpris

6 000 000 kr


Vattholma— Uppsala

Blästervägen 8


Slutpris
6 000 000 kr

Vattholma— Uppsala

Enplansvilla med fantastiskt ljusinsläpp och dubbelgarage!

Inom kort välkomnas ni till denna fantastiska enplansvilla med optimal planlösning i populära Vattholma! Ryggåstak i vardagsrum och master bedroom, rejäla fönsterpartier, dubbelgarage och rymd är bara några ord som kännetecknar denna villa utöver det vanliga.

Vid uppfarten visar huset upp sig från sin mest blygsamma och privata sida. Det är först i hallen som man märker att detta huset verkligen sticker ut. Redan här får man en skymt av de rejäla fönsterpartierna i vardagsrummet som går från golvet hela vägen upp till taket där nockhöjden som högst är över 5 meter! Vardagsrummet rymmer rejäl soff-och matgrupp och härifrån kan ni njuta av solnedgången i väst. Vid årets kallaste dagar kan ni med fördel dra igång den välplacerade kaminen! Med sin öppna planlösning mot köket och härliga rymd blir detta hemmet väldigt socialt. Köket är modernt och fullutrustat med allting som behövs för en enkel och och smidig vardag. Huset erbjuder även 4 stycken sovrum där master bedroom erbjuder både walk-in closet och via den ingång till badrummet som är utrustat med både dusch och bubbelbadkar! Goda förvaringsmöjligheter finns i samtliga sovrum via inbyggda garderober. Det andra badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och golvvärme! Husets groventré har praktiskt klinkergolv och rymmer både tvättmaskin och torktumlare! Centraldammsugare finns installerad.

Utsidan av huset erbjuder sol från morgon till kväll. Uteplatsen kan med enkelhet möbleras med matgrupp och härifrån kan man njuta av den väl tilltagna gräsmattan och de stillsamma vyerna över skog och fält. Uppvärmt dubbelgarage med och stor uppfart ger goda parkeringsmöjligheter. Intill garaget finns ett vidbyggt förråd.

En kort promenad bort (500 meter) finner ni matvarubutiken Tempo där utbudet är stort och i närheten finns även Vattholma skola F-6. För er som pendlar finns Vattholma station inom ca 750 meter och busshållplats inom ca 300 meter !

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
51 903 kr/år
Tomtarea
1 058 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Blästervägen såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Blästervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.