Almunge-Söderby 70C

Almunge-Söderby 70C

Slutpris

3 700 000 kr


Almunge-Söderby— Almunge— Uppsala

Almunge-Söderby 70C


Slutpris
3 700 000 kr

Almunge-Söderby— Almunge— Uppsala

Nybyggd 1,5-plansvilla

Välkommen till denna nybyggda 1,5-plansvilla med oinredd vind. Här finns möjlighet att utöka boytan i takt med att behovet förändras eller familjen växer. Huset är ett inrett med ljusa färgval och genomgående vitlaserad askparkett, givetvis med bekväm vattenburen golvvärme. Huset består idag av en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum harmoniserar fint tillsammans. I vardagsrummet flödar ljuset in tack vare stora fönsterpartier, ryggåstaket ger rummet en härlig rymd. Här finns även en braskamin, perfekt under den kallare perioden. Köket kommer från Vedum och är inrett med skogsgröna köksluckor och laminatbänkskiva i stenimitation samt rostfria vitvaror. Från vardagsrum och kök finns utgång till ett trädäck och trädgården. Vidare finner ni två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga med groventré. Genom att inreda vinden finns möjlighet till ytterligare ca 55 m² som ger ytterligare två sovrum, ett allrum och ett badrum.

Tomten är delvis grovplanerad och utöver detta består en del av fastigheten av odlingslådor och odlingsbäddar. Huset är beläget på en höjd vilket ger en god vy över närmiljön.
Fastigheten är ansluten till gemensamt vatten och avlopp med minireningsverk som delas mellan 5 fastigheter.

Fastigheten är belägen ca 5 km sydost om Almunge. I samhället finns förskola, grundskola (F-9), två mataffärer, sporthall samt bilmekaniker, vårdcentral och folktandvård. I samhället finns även en inredningsbutik och pizzeria. Ca 1,5 km till badplats vid Södersjön. Till Uppsala är det ca 33 km och till Arlanda flygplats ca 36 km.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/55 kvm
Driftkostnad
24 400 kr/år
Tomtarea
3 176 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Almunge-Söderby såldes av oss 2024-07-20. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Almunge-Söderby.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.