Falluddsvägen 25

Falluddsvägen 25

Slutpris

2 700 000 kr


Älvkarleö— Älvkarleby

Falluddsvägen 25


Slutpris
2 700 000 kr

Älvkarleö— Älvkarleby

Enastående & unikt timmerhus med hög komfort och standard!

Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska & unika timmerhus med hög standard och komfort på strandnära tomt intill Dalälven - en härlig permanentbostad eller soligt sommarhus!

Välkommen till natursköna Falluddsvägen 25, ett unikt & vackert timmerhus med terrass runt hela bostaden, uppfört 2010. Bostaden innefattar en storstuga med kök i modernt snitt, helkaklat badrum med golvvärme, sovrum, allrum med elegant täljstenskamin & naturlig plats för mat- och soffgrupp samt stort sovloft!

Härlig tillbyggnad om ytterligare cirka 30 kvm som erbjuder ett generöst rum med ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier! Tillbyggnaden är för närvarande separerad från bostaden, men kan sannolikt integreras för att utöka bostadsytan. Tillbyggnaden kan disponeras som uthyrningsdel/ateljé/verksamhetsdel eller integreras som ett enastående vardagsrum mm. Fullt utrustat med helkaklat badrum med golvvärme, sovloft samt sovalkov/kontor och förberett för kök.

Smakfull trädgårdstomt med damm, gräsytor, häckar och planteringar. På gården finns även en gäststuga.

Idylliskt läge, mitt i naturen och alldeles intill Dalälven. Älvkarlebyfallen & Laxön är imponerande utflyktsmål och trakten är bland annat känd för sitt fina laxfiske och vackra natur! Även Rullsand & Långsand är populära resmål endast några kilometer ifrån med bland annat camping och härliga sandstränder. Via motorvägen kommer du hit från Gävle på ca halvtimmen och ca timmen från Uppsala. Kommunikation via Upptåget endast några minuter bort!

Bostaden besiktades 2018-01-12 med goda resultat - kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Denna bostad är även ett skyddat köp, läs mer om fördelarna under fakta!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 67 kvm
Driftkostnad
19 648 kr/år
Tomtarea
1 867 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2018-04-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.