Skiffervägen 12

Skiffervägen 12

Slutpris

5 525 000 kr


Skörby— Bålsta— Håbo

Skiffervägen 12


Slutpris
5 525 000 kr

Skörby— Bålsta— Håbo

Villa med gott om sovrum i ett av Bålstas populäraste områden!

Letar du efter en villa med stora sociala ytor och många sovrum då har du hittat hem. Den här fastigheten erbjuder alla i familjen sin egen plats men även gott om umgängesytor. Huset genomsyras av stilfulla och påkostade materialval, men har också ett stort mått av charm och värme. Här finns spännande vinklar och effektfulla fönstersättningar med fina ljusflöden. Säljaren har dessutom gjort fastigheten till ett riktigt sommarparadis med spabad och utekök. Tack vare det inglasade uterummet kan man nyttja trädgården från tidig vår till sen höst. Vem behöver ett sommarställe när man har allt hemma. Att det mesta dessutom är renoverat gör att man bara kan flytta in och njuta.
Här bor du i ett attraktivt villakvarter i lugna Bålsta. Från fastigheten har man fina promenadstråk och cykel och gång avstånd till bad och bryggor/båtklubbar, affär, skola och barnomsorg. Ett boende för dig som söker ett stort mått av livskvalitet med en aktiv livsstil året om. Bostaden fördelar sig på hall, kök, matplats och vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Bostaden har även fem stora sovrum, allrum, två badrum och tvättstuga. Intilliggande huset finns ett stort isolerat garage, förråd, pergola och spa-bad.

Varmt välkommen på visning.


Boarea/biarea
156/62 kvm
Driftkostnad
56 631 kr/år
Tomtarea
1 295 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2023-07-20

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Skiffervägen såldes av oss 2023-07-20. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Skiffervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.