Birkavägen 8 / Hagviken / Bålsta / Håbo

Grönskande pärla med makalös Mälarutsikt!

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea/biarea
176/14 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Birkavägen såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Birkavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den passionerade trädgårdsfantasten besannas drömmarna på sjönära Birkavägen 8 med ett fantastiskt utbud av udda växter, träd och buskar, och inte minst en stor köksträdgård om 250 m² inhägnad med Allox-nät mot rådjur samt ett växthus (14,5 m²) med indragen el/vatten samt mindre stuka/jordkällare. Som medlem i Sveriges trädgårdsamatörer har säljaren tagit hand om trädgården med otroligt varm hand, och även förberett för enklare hantering. Titta gärna på bifogad fil för att förkovra er i vad planteringarna erbjuder.

Från den tillbyggda balkongen i söder bjuds en makalös utsikt över Mälaren, och det ombyggda garaget består numera av en fullutrustad uthyrningslägenhet med sovloft från 2018, och även av en tillbyggd del som kan nyttjas som kontor.

Stora insatser har gjorts både inomhus och utomhus. Köket har flyttats för att skapa en öppen planlösning och sociala ytor, båda badrummen har gjorts under 10-talet och med carport och breddad uppfart ryms 6 bilar utan problem, varav 3 i bredd, för att nämna ett axplock av de renoveringar som utförts. Mer information om detta finns att tillgå i annonsen, men den här fastigheten bör verkligen upplevas på plats.
Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.