Håtunavägen 1 E, A1001 / Stationslunden, Bålsta / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

Mark 3:a med stor uteplats mot gården.

Bålsta, Brf Stationslunden 1
Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 102 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden, Bålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 3:a med hörnläge (ljusinsläpp från 3 håll) och en stor uteplats! Helkaklat fräscht badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Köket har en integrerad kyl, frys och diskmaskin vilket ger ett enhetligt intryck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen om ca 15 kvm i fint söderläge. Två sovrum varav ett med ingång till en klädkammare. Hiss och ett extra förråd finns i huset. P-plats finns att hyra utomhus eller i carport. Kort promenad till den nya ICA Maxi som öppnar innan tillträdet av denna bostad. Gångavstånd till centrum och pendeltåg, tågresan till Stockholm tar ca 35 minuter. Vacker natur i närområdet och bad vid Mälarens vatten.
Tillträdet är planerat till sommaren 2021.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Stationslunden i Bålsta

Här ges möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Vacker natur runt knuten och närhet till badplats.

Fritid och service

En av de roligaste sakerna med området är att Bålstas invånare verkar trivas så bra! De berättar gärna om fördelen med att leva med bra kommunikationer nära platser som Stockholm, Arlanda och Uppsala. Men också om att det är skönt att komma hem till lugnet, tryggheten, den vackra naturen och Mälarens vatten. Kommunen erbjuder fina badplatser, golfbanor, simhall, vandring- och cykelleder, ishall, skidspår och mycket annat. I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen som t.ex. banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bl.a. lokala bussar, SJ (regionaltåg reser du till exempelvis Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter), Pendeltåg (resan till Odenplan i Stockholm tar ca 35 minuter). Buss till Arlanda går var 30:e minut under rusningstrafik och däremellan med var 60

Skolor och barnomsorg

Området rymmer flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola. För mer information se: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg.html

Kulturmiljö utöver det vanliga

Håbo kommun är ovanligt rik på kulturhistoria. Du kan bland annat besöka fem kyrkor, en riktig fornborg, Skokloster slotts unika 1600-tals miljöer och såklart Åbergs museum.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.