Bålsta, Brf Stationslunden 1

Bålsta, Brf Stationslunden 1

Pris
1 225 000 – 3 195 000 kr
Bålsta — Centrum

Bålsta, Brf Stationslunden 1


Pris
1 225 000 – 3 195 000 kr

Bålsta — Centrum
Tillträde 14 och 15 december 2021!

TILLTRÄDE I DECEMBER 2021!
Nu har du möjlighet att flytta in i en helt ny bostad! Ett fåtal 3:or och en 4:a finns kvar. Ring 08-581 715 30 för mer info! Nära pendeltåg och mycket bra kommunikationer


Avgift
1 938 – 7 621 kr
Boarea
30 – 118 kvm
Antal rum
1 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 4 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Slutsålt
Etapp
Total antal bostäder: 50 Antal rum: 1-4 rum Tillträde: 2021
Antal objekt
50

Intresseanmälan

Kontakta Torbjörn eller Anna för mer information kring visningsmöjligheter.


Beskrivning


01

Nu har du möjlighet att flytta in i en helt ny bostad! Ett fåtal 3:or och 4:or finns kvar, ring 08-581 715 30 för mer info. NCC är i full gång med bygget. Nära pendeltåg och mycket bra kommunikationer. Handpenning om 75.000 kr därefter erläggs slutsumman i samband med tillträdet. Fasta priser och först till kvarn.

Hittar du inte din drömbostad här? Ta en titt på grannföreningen: https://www.maklarhuset.se/nyproduktion/brf_stationslunden_2_balsta-balsta-bostadsratter_i_narheten_av_centrum-659Viktigt att tänka på när du köper nyproduktion!
Ni är självklart välkomna att ringa oss då vi vet att detta är ett område som många har frågor kring!

- Föreningens belåning
- Föreningens ränta i kostnadskalkylen
- Vad ingår i månadsavgiften
- Lägenhetens standard
- Tillvalskostnader
- Externt förråd, hiss och bil

Här får du en lägenhet med en belåning på 12.500 kr/kvm boarea och en beräknad kalkylränta om 3% vilken är väl tilltagen. Idag kan bostadsrättsföreningar låna till betydligt lägre ränta vilket gör att det finns en god marginal mot den räntan som kalkylen är beräknad på. Handelsbanken i Bålsta står bakom kalkylen vilket känns tryggt och det är en stor fördel med en lokal bank som du kan besöka.

I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen tecknar ett el abonnemang för alla lägenheter vilket innebär att du som ägare av din bostadsrätt endast betalar för din förbrukning av hushållsel. Tillkommer gör kostnaden för fiber (internet/tv/IP-telefoni) ca 300 kr/månad via Lyssna och Njut i Bålsta.

Standarden är hög. I köket ingår integrerade luckor till kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro, praktiska utdragslådor i underskåpen och matchande bänkskiva och stänkskydd. Det ger en enhetlig syn mot resten av lägenheten då den oftast erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet. Självklart är badrummet helkaklat, dusch, handfat med kommod och skåp till ytterligare förvaring, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare alt en kombinerad maskin i de mindre lägenheterna. Hallen har ett klinkergolv och resterande del av lägenheten parkettgolv och målade väggar. Balkong eller uteplats till de flesta lägenheter.

Självklart finns hiss och varje lägenhet får ett externt förråd.
P-plats i carport eller ute går att hyra och några av platserna är till för dig med el-bil.
Utöver detta erbjuder föreningen en bilpool vilket innebär att alla föreningsmedlemmar delar på en bil. Miljövänligt och en fördel att låna bil istället för att ha en egen.

Många trevliga människor har köpt men än finns ett antal mycket fina lägenheter kvar. Kontakta Mäklarhuset 08-581 715 30 som sköter försäljningen.


02
Service och kommunikationer

I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen - som banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger. Området rymmer också fler skolor, gymnasium och service som äldreboende. Gångavstånd till den nya ICA Maxi. Vid stationen, som ligger på gångavstånd, stannar såväl bussar som pendeltåg och fjärrtåg. Pendeln till Stockholm City tar 39 minuter.


03
Områdesbeskrivning

Att bo i Bålsta är inte bara att leva nära platser som Stockholm, Arlanda, Sigtuna, Enköping och Uppsala. Här bor du intill vacker natur och Mälarens vatten, nära vandrings- och cykelleder, skidspår, badplatser, svampställen, ridskolor, golfbanor, simhall, ishall, idrottsplatser och mycket annat.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.