Håtunavägen 1 E, B1003 / Stationslunden, Bålsta / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

3-4 rum 74 + 14 kvm / Unik lägenhet med stor uteplats

Bålsta, Brf Stationslunden 1
Boarea/biarea
74/14 kvm
Avgift
4 779 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden, Bålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik 3:a/4:a. 74 + 14 kvm / Unik lägenhet med stor uteplats.
Välkommen in i hallen med klinkergolv och intilliggande klädkammare. Duschrummet är helkaklat, här finns bl.a. dusch, tvättmaskin och torktumlare samt god förvaringsmöjlighet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum varav ett med ingång till egen klädkammare. Utöver detta finns ytterligare ett rum om 14 kvm som kan nyttjas som biorum eller sovrum om så behövs. Stor uteplats om ca 10 kvm vilken nås från vardagsrummet och ett av sovrummen.
I Bålsta, nära centrum och pendeltåget, växer ett nytt underbart bostadsområde fram med mycket goda kommunikationer! Endast ca 35 min med p-tåg till Odenplan.
Bostäderna med det höga vackra läget intill pendeltågsstationen är framtagna av Scandinavian Property Group tillsammans med prisbelönta och klassiska arkitektkontoret Tengboms.

Här ges en unik möjlighet att köpa en ny lägenhet som tillåter andrahandsuthyrning.

Tillträdet är planerat till december 2020.
Fasta priser och först till kvarn!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stationslunden i Bålsta

Här ges möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Vacker natur runt knuten och närhet till badplats.

Fritid och service

En av de roligaste sakerna med området är att Bålstas invånare verkar trivas så bra! De berättar gärna om fördelen med att leva med bra kommunikationer nära platser som Stockholm, Arlanda och Uppsala. Men också om att det är skönt att komma hem till lugnet, tryggheten, den vackra naturen och Mälarens vatten. Kommunen erbjuder fina badplatser, golfbanor, simhall, vandring- och cykelleder, ishall, skidspår och mycket annat. I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen som t.ex. banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bl.a. lokala bussar, SJ (regionaltåg reser du till exempelvis Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter), Pendeltåg (resan till Odenplan i Stockholm tar ca 35 minuter). Buss till Arlanda går var 30:e minut under rusningstrafik och däremellan med var 60

Skolor och barnomsorg

Området rymmer flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola. För mer information se: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg.html

Kulturmiljö utöver det vanliga

Håbo kommun är ovanligt rik på kulturhistoria. Du kan bland annat besöka fem kyrkor, en riktig fornborg, Skokloster slotts unika 1600-tals miljöer och såklart Åbergs museum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.