Anna Lordin

Det är viktigt för mig att vi alltid ge vårt yttersta. Allt för att ni ska få en så bra och smidig upplevelse som möjligt när ni ska göra er största affär. Vår personal är handplockad och jag är oerhört stolt över vårt fantastiska team. Ja, vi är ett team! Vi arbetar nära varandra, vänder och vrider på alla detaljer, allt för att ni ska få en så smidig och smart försäljningsprocess som möjligt.

Alltid ett stort personligt engagemang

Jag trivs fantastiskt bra i mitt omväxlande arbete och i dialogen med er, våra säljare och köpare. I 15 år har jag arbetat på kontoret i Kungsängen. Flyttat, det har jag gjort många gånger, både utomlands och inom Sverige. Nu börjar det bli dags för mina vuxna barn att flytta hemifrån. Så med min personliga erfarenhet kan jag relatera till er när ni ska byta bostad.

Vi har Sveriges nöjdaste kunder. För en smartare försäljningsprocess, ring oss!

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina pågående försäljningar
Visa alla 16
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering