Anna Lordin - Kontorschef i Kungsängen

Det är viktigt för mig att vi alltid ge vårt yttersta. Allt för att ni ska få en så bra och smidig upplevelse som möjligt när ni ska göra er största affär. Vår personal är handplockad och jag är oerhört stolt över vårt fantastiska team. Ja, vi är ett team! Vi arbetar nära varandra, vänder och vrider på alla detaljer, allt för att ni ska få en så smidig och smart försäljningsprocess som möjligt.

Alltid ett stort personligt engagemang

Jag trivs fantastiskt bra i mitt omväxlande arbete och i dialogen med er, våra säljare och köpare. I 19 år har jag arbetat på vårt kontor i Kungsängen, Upplands-Bro kommun. Flyttat, det har jag gjort många gånger, både utomlands och inom Sverige. Nu har dessutom mina barn flyttat hemifrån så med min personliga erfarenhet kan jag relatera till er när ni ska byta bostad.

Vi har Sveriges nöjdaste kunder. För en smartare försäljningsprocess, ring oss!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.