Håtunavägen 1 E, A1301 / Stationslunden, Bålsta / Bålsta / Håbo / Nyproduktion

4 rum och kök med 2 balkonger & 2 badrum

Bålsta, Brf Stationslunden 1
Boarea
101 kvm
Avgift
6 523 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håtunavägen såldes av oss 2019-10-20. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Håtunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stationslunden, Bålsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med hörnläge och en fantastisk planlösning med härligt ljusinsläpp från tre håll. Två balkonger, varav en med utgång från vardagsrummet och den andra från ett av sovrummen. Två helkaklade badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i det ena. Tre sovrum. Rymligt kök och vardagsrum som avgränsas av en mindre vägg där din tv med fördel kan placeras. Hiss i huset och ett extra förråd i källaren. Cykeln får stå i det gemensamma cykelförrådet. Har ni bil går det att hyra en p-plats ute alt i carport. Kort promenad till den nya ICA Maxi som växer fram. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Tågresan till Stockholm tar ca 35 minuter.
Tillträde är planerat till sommaren 2021.
Fast pris och först till kvarn. Inga tillvalskostnader även då valmöjligheter finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stationslunden i Bålsta

Här ges möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet. Gångavstånd till centrum och pendeltåg. Vacker natur runt knuten och närhet till badplats.

Fritid och service

En av de roligaste sakerna med området är att Bålstas invånare verkar trivas så bra! De berättar gärna om fördelen med att leva med bra kommunikationer nära platser som Stockholm, Arlanda och Uppsala. Men också om att det är skönt att komma hem till lugnet, tryggheten, den vackra naturen och Mälarens vatten. Kommunen erbjuder fina badplatser, golfbanor, simhall, vandring- och cykelleder, ishall, skidspår och mycket annat. I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen som t.ex. banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bl.a. lokala bussar, SJ (regionaltåg reser du till exempelvis Sundbyberg på 22 minuter och Stockholms central på 30 minuter), Pendeltåg (resan till Odenplan i Stockholm tar ca 35 minuter). Buss till Arlanda går var 30:e minut under rusningstrafik och däremellan med var 60

Skolor och barnomsorg

Området rymmer flera förskolor och skolor samt en gymnasieskola. För mer information se: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg.html

Kulturmiljö utöver det vanliga

Håbo kommun är ovanligt rik på kulturhistoria. Du kan bland annat besöka fem kyrkor, en riktig fornborg, Skokloster slotts unika 1600-tals miljöer och såklart Åbergs museum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.