Stenhamnsvägen 6

Stenhamnsvägen 6

Slutpris

11 475 000 kr


Bålsta— Håbo

Stenhamnsvägen 6


Slutpris
11 475 000 kr

Bålsta— Håbo

Stor sjötomt med ALLT och lite till...

Med närhet till flera större städer och Arlanda finner du denna stora och representativa sjöfastighet om 4,6 ha med panoramavy över Mälaren. Huset är från 1941 och har byggts till och om under åren.

Huset erbjuder en hel del spännande vinklar, kök i öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp och stora umgängesytor. Braskaminer syns från flera olika rum och med trevlig salong, fyra sovrum, två badrum samt bastu och vinkällare finns här en mycket hög trivselkänsla. Från vardagsrummet finns utgång till den betydande terrassen som inbjuder till att vila, sola och/eller stora fester. Utsikten härifrån är magnifik och mötet med ljumma skärgårdsvindar är tilltalande.

På tomten finns ett gästhus med rum för en dubbelsäng samt en sjöstuga alldeles intill strandkanten och bryggan. I sjöstugan finns det ett rum med braskamin, kök, inglasat uterum och ett badrum med bastu.

Den här är en fastighet där många drömmar kan bli verkliga. Egen båt vid egen brygga, en vinkällare och att springa ut från bastun rak ner i vattnet är några drömmar. Att fiska under sena sommarkvällar och njuta av utsikten på terrassen som gör både dig och alla dina vänner mållösa är andra. Avskilt men ändå närheten till flera större städer. Kan det bli bättre?


Varmt välkomna till något helt unikt!


Boarea/biarea
202/23 kvm
Driftkostnad
34 166 kr/år
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2022-07-05

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Stenhamnsvägen såldes av oss 2022-07-05. Se alla våra försäljningar i Bålsta samt även på Stenhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.