Fodervägen 5

Fodervägen 5


Björklinge— Uppsala

Fodervägen 5Björklinge— Uppsala

Familjevänligt enplanshus i natursköna Björklinge!

Här finns nu ett charmigt enplanshus i det familjevänliga området Björklinge till salu! I området finns närhet till sjö och natur, ett rikt föreningsliv samt goda kommunikationer.

Bostaden har ett ljust fullt utrustat kök med generöst med förvaringsutrymme samt en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är i sin tur lättmöblerat med en inbjudande kamin som skapar en varm atmosfär. Här hittar ni också en utgången till det väl tilltagna inglasade uterummet som förlänger er utesäsong med några månader. Huset har hela fyra sovrum vilket möjliggör för hela familjen att få ett egen mysigt krypin och dessutom finns en praktisk tvättstuga med egen ingång, ett stort badrum med dusch och en gästtoalett. På den lättskötta insynsfria tomten finns ett inrett gästhus på ca 25 kvm, perfekt som extra sovplatser, för er som arbetar hemifrån eller varför inte tonårsbarnet? Parkering finns både i garaget och på uppfarten till huset.

Familjevänliga Björklinge är ett mycket barnrikt med ett bra föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. De badplatser som ligger inom cykelavstånd är Lilla Sjöhagsbadet och Björklinge badet. Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor vid sjön samt att det finns slalom och pulkabacke vid Björklinge badet. Det finns förskolor och högstadieskola i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten. I området finns ett nybyggt utegym.

Varmt välkommen!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
53 827 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Fodervägen såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Fodervägen.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad