Fagerskogen 14

Fagerskogen 14

Slutpris

6 150 000 kr


Fagerskogen— Enköping

Fagerskogen 14


Slutpris
6 150 000 kr

Fagerskogen— Enköping

Unikt & elegant!

Unikt och elegant boende med hög charmfaktor och karaktär. Vackert belägen i Fagerskogen med utmärkt pendlarläge och närhet till både affärsområde, restauranger och resecentrum. Med ogenerat och insynsskyddat läge är detta en egen oas med boningshus med anor från 1800-talet. Bostadshuset är om ca 230 kvm, fördelat på 8 rok, varav 4-5 sovrum. I bostadshuset utmärker sig det eleganta köket som är inrymt i torndelen med hela 6,5 meter i takhöjd. På övre plan finns en exklusiv spa-, ångbastu- & relaxavdelning med jaccuzzi och med utgång till balkong i västerläge. Fastigheten är om hela 12 514 kvm och här finns flertal byggnader; uthuslänga (verkstad/garage, gästhus, bodar), maskinhall om 250 kvm, timrad gäststuga, bastustuga med vedeldad bastu, vedbod samt dubbelcarport. Den välskötta fastigheten har renoverats och tillbyggts genom åren och har en hög standard. Uppvärmning med bl a flertalet kakelugnar, pelletskamin och solpanel ger låga driftskostnader. Fantastisk, lummig trädgård med parkliknande äppelodling , prydnadsträd och en mångfald av prunkande perenner. Stor uteterrass i soligt söderläge som är belägen i direkt anslutning till vinterträdgården.


Boarea
230 kvm
Driftkostnad
40 235 kr/år
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-17

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Fagerskogen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Fagerskogen.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.