Nyängsvägen 1 / Centrum / Enköping

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 202 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nyängsvägen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Nyängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nyängsvägen 1 bor du bekvämt i markplan med en stor uteplats. En mycket tilltalande planlösning med generösa ytor. Tack vare stora fönster i flera väderstreck extra högt i tak och det inglasade uterummet är denna bostad sällsamt ljus och luftig.
Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnade hall, helkaklat badrum, kök med rymlig matplats, rum där ljuset flödar skänker extra trivsel här finns plats för både sovdel och vardagsrumsdel, härifrån når man inglasade utrerummet. Den osedvanligt fina planlösningen ger en härlig känsla av rymd och hemtrevnad.
Lägenheten ligger mycket centralt och har närhet till skola, förskola, vacker natur men ändå med gångavstånd till centrum. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.