Simtuna Berga 13

Simtuna Berga 13

Slutpris

1 375 000 kr


Fjärdhundra— Enköping

Simtuna Berga 13


Slutpris
1 375 000 kr

Fjärdhundra— Enköping

Härligt torp med närhet till flera större städer!

I vägs ende finner du ett riktigt torp men med flera faciliteter som gör att man även kan bo vintertid. Här kan man njuta av en stor uppvuxen tomt med flera äppelträd och utsikt över fälten. Här kan man sitta och följa årstiderna och hitta den stillheten som många av oss behöver. Torpet är litet och fördelar sig på farstu, vardagsrum, kök och ett sovrum. Men på tomten finns även en gäststuga med ett sovrum och sovloft. Verkstad/mindre ekonomibyggnad. Du har även en "badstuga" där man installerat en förbränningstoalett, handfat och dusch. Det här är för dig som kanske vill kunna komma till ditt fritidshus både sommar, höst och vinter.
Fastigheten kommer att säljas delvis möblerad.


Boarea
40 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Simtuna Berga såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Simtuna Berga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.