Kärrvägen 6 / Grillby / Enköping

Välplanerad villa med de stora renoveringarna gjorda!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea/biarea
94/31 kvm
Driftkostnad
35 508 kr/år
Tomtarea
1 043 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kärrvägen såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Kärrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grillby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Grillby finner du detta välplanerade hus med de stora renoveringarna gjorda såsom dränering, bergvärme, omlagt tak mm. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, rejäla sällskapsytor, vackra trägolv och en lummig tomt som angränsar mot allmänning.
Huset erbjuder en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster, ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, badrum, gäst-wc, allrum, två stora förråd med goda möjligheter att inreda till fler sovrum samt en praktisk tvättstuga.
Trädgården är lättskött med altan som är delvis under tak där man kan njuta av både sol och skugga. Här finns vindskydd som gör att man mer än gärna vistas utomhus. I trädgården finns både fruktträd, vindruvor, syren, lavendel, rosor, luktärtor, pioner, krusbär, svarta vinbär, jasmin, fläder och flera perenner som gör trädgården till en oas sommartid.
Här bor ni i en idyll för barnfamiljer belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med gång och cykelavstånd till skola, förskola, fotbollsplan, elljusspår med vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.