Kärrvägen 6

Kärrvägen 6

Slutpris

2 650 000 kr


Grillby— Enköping

Kärrvägen 6


Slutpris
2 650 000 kr

Grillby— Enköping

Välplanerad villa med de stora renoveringarna gjorda!

I natursköna Grillby finner du detta välplanerade hus med de stora renoveringarna gjorda såsom dränering, bergvärme, omlagt tak mm. Huset erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av stora fönster, rejäla sällskapsytor, vackra trägolv och en lummig tomt som angränsar mot allmänning.
Huset erbjuder en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster, ljust kök med gott om bänkytor och plats för flera gäster kring bordet, fyra sovrum, badrum, gäst-wc, allrum, två stora förråd med goda möjligheter att inreda till fler sovrum samt en praktisk tvättstuga.
Trädgården är lättskött med altan som är delvis under tak där man kan njuta av både sol och skugga. Här finns vindskydd som gör att man mer än gärna vistas utomhus. I trädgården finns både fruktträd, vindruvor, syren, lavendel, rosor, luktärtor, pioner, krusbär, svarta vinbär, jasmin, fläder och flera perenner som gör trädgården till en oas sommartid.
Här bor ni i en idyll för barnfamiljer belägen ca 15 min med bil från Enköping, 20 min till Bålsta och 45 min till Stockholm. I området kan barnen leka fritt med gång och cykelavstånd till skola, förskola, fotbollsplan, elljusspår med vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
94/31 kvm
Driftkostnad
35 508 kr/år
Tomtarea
1 043 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-29

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Kärrvägen såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Kärrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.