Torpängsgatan 8

Torpängsgatan 8

Slutpris

2 325 000 kr


Centralt— Knivsta

Torpängsgatan 8


Slutpris
2 325 000 kr

Centralt— Knivsta

Exklusiv seniorlägenhet (55+) belägen högt upp i huset med balkong!

Här finns nu möjligheten att förvärva en gavel 3:a i toppskick belägen i den seniora föreningen (55+) BRF Granebergstorpet. Här bor ni i en bekväm förening med gemensamma utrymmen som reception, lounge, spaavdelning med bastu, takterrass samt en lummig innergård. Som boende på Torpängsgatan 8 tar ni er på ett par minuters promenad till centrala Knivsta och tågstationen.

Denna rymliga lägenhet erbjuder en social och öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Den har både ett badrum och en gäst-WC för extra bekvämlighet. Dessutom är lägenheten belägen i söderläge och har genomgående fina ytskickt som bidrar till dess attraktiva utseende. Lägenheten på 83 kvm är belägen i hus 2, näst högst upp, och har en härlig söderlägesbalkong på 11 kvm. Här kan du njuta av solen och avkopplingen. Dessutom ingår ett externt förråd på 3 kvm till lägenheten. I övrigt erbjuder bostaden 2 st sovrum i olika storlekar med goda förvaringsmöjligheter.

Fokus i denna föreningen har lagts på att skapa trevliga gemensamma utrymmen. Du får tillgång till generösa sociala ytor samt en solig takterrass med omklädningsrum, dusch och bastu i närheten. Dessutom finns en reception och en lounge där du kan koppla av och umgås med andra boende. Föreningen kommer även att erbjuda en välplanerad innergård som är avsedd för medlemmarna. Här har du möjlighet att genomföra egna odlingsprojekt eller bara njuta av en avkopplande stund.


Knivsta är ett populärt och växande område med gott serviceutbud och bra kommunikationsmöjligheter. I området finns flera förskolor, skolor, restauranger, caféer och mataffärer. Här finns även vacker natur runt knuten samt cykelavstånd till välbesökta Särstabadet. Ett stenkast från bostaden finner du Gredelby Hagar och Trunsta träsk naturreservat. Här kan du njuta av avslappnande promenader till fågelkvitter i naturskön miljö. För pendlaren ligger Knivsta strategiskt placerat där tåg tar dig till Uppsala Centralstation och Stockholm på ca 10 min respektive 30 min. För dig som pendlar med bil nås E4:an på bara några minuter.

Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
83/3 kvm
Avgift
6 776 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-07-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torpängsgatan såldes av oss 2023-07-20. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Torpängsgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.