Sättragatan 7

Sättragatan 7

Slutpris

6 100 000 kr


Alsike— Knivsta

Sättragatan 7


Slutpris
6 100 000 kr

Alsike— Knivsta

Välplanerad villa på gaveltomt med garage!

Drömmer ni om en rymlig villa där ni kan skapa ert framtida hem? Då ska ni titta på detta fina hus på Sättragatan 7, beläget i Alsike med närhet till allt en familj behöver. På den uppvuxna gaveltomten med begränsad insyn erbjuds 170 kvm boyta fördelat över två plan, stora altaner i olika väderstreck, gräsytor för lek, lekstuga samt ett intilliggande garage.

Entréplanet bjuder in i en stor hall med klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Köket är inrett med neutrala färger och har en halvvägg mot matplatsen. Från matplatsen har ni access till altanen från två olika väderstreck samt vardagsrumsdelen som har en delvis öppen planlösning för en fin samvaro. På samma plan finns även ett av totalt fyra sovrum, en praktisk groventré som kombineras med tvättstugan samt ett helkaklat badrum med badkar. Från hallen tar ni trappan till det övre planet, där allrummet blir det perfekta vardagsrummet för barnen där de kan få sin egen plats. Sovrummen är här tre till antalet, lättmöblerade och har alla förvaring i garderober. Allrummet går även att göra om till sovrum om behov finns. En inredd klädkammare blir extra förvaring och badrummet erbjuder förutom dusch också en lyxig bastu!

Familjevänligt område med trygg gångväg till flera skolor, Brännkärrsskolan (F-4), Alsike skola (F-6) och Adolfbergsskolan (5-9). För er som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För er som pendlar med bil tar det ca 5 minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I närområdet finner ni bl.a. Pizzeria & närbutik, Coop och gymmet STC. Hållplats för busslinje (102), som går till Knivsta C och Uppsala C utan byten finns också alldeles i närheten. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. På andra sidan Gredelbyleden i Knivsta finns elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana. För barnfamiljen finns ett omfattande utbud av barn- och ungdomsidrott genom bl.a. Alsike IF (fotboll, lag för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb. Ni har även här närhet till naturen med flera stigar för motion och promenader.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
49 019 kr/år
Tomtarea
775 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Sättragatan såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Sättragatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.