Vrå Skogsväg 33 / Alsike / Knivsta

Välplanerad 2:a i lugnt område!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vrå skogsväg såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på vrå skogsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära och expanderande Alsike! Här erbjuds en modern och välplanerad tvårumslägenhet med balkong! Ett perfekt boende för dig som vill bo nära naturen men med goda pendlingsförbindelser till Uppsala och Stockholm!

Bostaden återfinns på andra våningen och nås via loftgång. Lägenhetens 68 kvm erbjuder en hall med god förvaring i flera garderober och ett ljust arbetskök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns utrymme för både matplats och soffgrupp och härifrån nås balkongen med trevlig kvällssol och utsikt mot det intilliggande villaområdet. Sovrummet rymmer en stor säng och badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin.

Alsike är en expanderande tätort som erbjuder god service i form av bland annat livsmedelsbutik, postombud, gym och restaurang. I närområdet finns dessutom goda rekreationsmöjligheter med närhet till skogsområden med elljusspår, grönytor, idrottsplats med fotbollsplan och idrottshall. I Alsike finns även ett flertal förskolor och skolor. Närmsta busshållplats ligger på promenadavstånd från bostaden och goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via E4:an till Uppsala och Stockholm. Med bil tar du dig på några minuter till granntätorten Knivsta där du finner flera stormarknader, tågstation och vårdcentral med mera.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.