Långmovägen 1 / Knutby / Uppsala

Naturnära och charmigt året-runt-boende!

Slutpris
1 235 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
35 700 kr/år
Totalareal
2 621 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Långmovägen såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Långmovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett charmigt enplanshus som kan nyttjas året runt!

Nu erbjuds ett vinterbonat fritidshus för er som söker ett lugnt och insynsskyddat läge. Ett charmigt hus som varsamt renoverats och taket öppnats upp till nock med synliga takbjälkar. Huset fördelas på kök i öppen planlösning till allrummet, rymligt badrum samt två sovrum varav det ena med smart klädkammare. I kök och allrum finns vedspis samt öppen spis som bidrar till hög mysfaktor och trivsam uppvärmning. Genomgående fina och ljusa ytskikt samt nya vitvaror i köket från 2017/2018. Utmed husets långsida finns en stor altan varav halva altanen med tak. På tomten finns ett gästhus. Stor potential för ny ägare att planera den rejäla tomten som förberetts i sommar då den har schaktats av och jämnats till!

Fastigheten ligger i ett mysigt område bestående av både sommargäster och permanentboende. Vid väg 675 trafikerar regionbuss linje 146 till Knutby och Almunge samt skolbuss. Knutby är närmsta samhälle ca 7 km söderut med bland annat livsmedelsbutik, förskolor, grundskola (årskurs F-6) och idrottsplats. Till Uppsala tar det ca 35-40 min med bil. Här har ni naturen inpå knuten och kortare avstånd till flertalet sjöar.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration