Bibacken 53

Bibacken 53

Slutpris

3 275 000 kr


Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Bibacken 53


Slutpris
3 275 000 kr

Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Charmigt hus i lummiga kvarter med närhet till natur & vatten!

Välkomna till detta fantastiska hus med plats för hela familjen, beläget i Länna med skog och vatten som närmaste grannar! Här kan ni njuta av frisk luft och närheten till vatten i en ostörd miljö. Området har utmärkta kommunikationer till både Uppsala och Stockholm. Hemmet erbjuder generösa sällskapsytor och flera sovrum som skapar utrymme och plats för alla familjemedlemmar. Under sommarhalvåret tar den charmiga Lennakatten er med på en mysig resa till Uppsalas pulserande stadsliv.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning. I direkt anslutning åt vänster finner ni ett av bostadens badrum med dusch. Fortsätter ni in i bostaden har ni ett stort kök med moderna vitvaror åt höger och groventré med tvättstuga till vänster. På nedre plan finns även ett stort sovrum som idag används som kontor och ett rymligt vardagsrum med parkettgolv. I vardagsrummet finns stora fönster och dubbeldörrar till husets lummiga bakgård med inglasad terrass. Trappen vid köket leder upp till det privata övre planet med ett stort badrum med bastu. Här finns tre privata rymliga sovrum med gott om förvaring samt ett allrum som kan användas för det mesta. Trädgården är lättskött och lagom stor med bl.a. äppelträd, blommande buskar och rabatter samt gräsytor för lek.

I närområdet ligger Länna förskola och Länna skola (F-3). För den sportintresserade finns gott om idrottsmöjligheter med bl.a. motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala med täta avgångar och från grannorten Almunge trafikerar buss 806 till Arlanda med regelbunden trafik.

Varmt välkomna att höra av er för mer information om denna bostad!


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
34 603 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Bibacken såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på Bibacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.