Kalle Blanks Väg 4

Kalle Blanks Väg 4

Slutpris

1 650 000 kr


Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Kalle Blanks Väg 4


Slutpris
1 650 000 kr

Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Rymlig 3,5:a med närhet till natur & vatten!

Välkomna till en bostad, sällan marknadsförd i omtyckta Länna!
Med närhet till naturen ligger denna lägenhet i omtyckta områden med stora möjligheter för friskluft och vatten. Området har goda kommunikationer till både Uppsala och Stockholm.
Under sommarhalvåret tuffar den mysa Lennakatten in till Uppsalas stadspuls.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en tilltagen hall med gott om avhängningsmöjligheter. Direkt till höger ligger det rymliga köket. I direkt anslutning finns en rymlig matplats som också kan användas som ett tredje sovrum, kontor eller barnrum. Vidare genom matsalen finns det stora sovrummet med gott om förvaring och plats för stor dubbelsäng. Fortsätter ni in i bostaden kommer det stora vardagsrummet med utgång till den rymliga balkongen med plats för loungemöbler. I bostaden finns också ytterligare ett sovrum som idag används som kontor. I direkt anslutning till detta finns också bostadens badrum utrustat med tvättmaskin.

I brf Lenna nr 1 bor ni i en stabil förening med en låg belåningsgrad (4253kr/kvm, årsredovisning 2022). Föreningen har i dagsläget ingen kö till parkeringsplats.

I närområdet ligger Länna förskola och Länna skola (F-3). För den sportintresserade finns gott om idrottsmöjligheter med bl.a. motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min .För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala med täta avgångar och från grannorten Almunge trafikerar buss 806 till Arlanda med regelbunden trafik.

Välkomna att boka er visning!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 350 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kalle Blanks Väg såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på Kalle Blanks Väg.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.