Vallvägen 3 / Örsundsbro / Enköping

Rymlig villa i charmiga Örsundsbro!

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea/biarea
123/143 kvm
Driftkostnad
27 804 kr/år
Tomtarea
1 105 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallvägen såldes av oss 2020-08-09. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Vallvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örsundsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I charmiga Örsundbro hittar du denna välplanerade villa. Här njuter man av lugnet på en liten ort men ändå med närhet till flera större städer såsom Uppsala, Enköping och Stockholm. Gångavstånd till både förskolor, skolor, livsmedelsaffär, vårdcentral och natur.
Huset disponeras enligt följande, hall med gott om plats för ytterkläder och skor, rymligt kök med rum för flera gäster kring bordet, fyra bra sovrum, två badrum varav ett med bastu, gillestuga och ett allrum med både bar och biljard. Gott om umgängesytor men samtidigt får alla i familjen sig egen plats. Tomten är som en liten oas med flera fruktträd, perenna växter och en egen liten damm. Stort inglasat uterum som förlänger årstiderna och en stor altan med ett utespa. Här kan man njuta av både sol och skugga.
Det finns ett isolerat garage med rum för en bil samt ett intilliggande rum som tidigare har fungerat som tonårsrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.