Alörsgatan 2
Alörsgatan 2
Niklas Davidsson, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Niklas Davidsson

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Alörsgatan 2

Utgångspris

2 850 000 kr


Utgångspris

2 850 000 kr



Centralt— Östhammar

Alörsgatan 2


Kommande försäljning
Utgångspris
2 850 000 kr

Centralt— Östhammar

Toppen fin 3:a med två inglasade balkonger med oslagbar utsikt över fjärd och natur!

Unik chans!
Pass på, sällanskådad chans att förvärva en smakfull och stilfull bostad med centralt läge med vacker och glittrande havsutsikt över Östhammars fjärden!

• 2 inglasade balkonger i sydväst läge!
• Frontläge mot Östhammarsviken.
• Sovrum med både klädkammare och garderob med skjutdörrar.
• Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
• Barkök mot vardagsrum.
• Tvättstugedel i badrummet med förvaring.
• Ljusinsläpp från tre håll
Genomgående stilfull och toppenfin bostad med ekparkett och vitmålade väggar i samtliga rum. Bostaden är fördelad väldisponerande och genomtänka 81m² med finesser i varje hörn. 2 inglasade balkonger med plats för sällskapsmöbler och oslagbar utsikt över glimrande Östhammarsfjärden och båthamn! Väl innanför dörren erbjuds du av en välkomnande hall med god avlastningsyta och plats för hatthylla och kapphängare för ytterkläder. Åt vänster möts du av ett sobert helkaklat badrum med tvätt-och torkmaskin med praktiskt arbetsbänk och vägghängda skåp ovan samt trevlig duschhörna med ihopfällbara glasdörrar. Åt höger från hallen når du det gedigna "Master bedroom" med plats för dubbelsäng och en praktiskt walk-in-closet om ca 4m² med praktiskt hyllsystem. Du har även ytterligare förvarings möjlighet genom en garderob. Efter sovrum 2 följer sovrum 1 i fil och här går det att nyttja rummet även som kontor om det så önskas. Stort vardagsrum med delvis öppen plan mot köket, luftigt och härlig rymd i rummet ger en hemtrevlig känsla och ger bostaden en knytpunkt för gäster och familj! Du har även utgång till den fantastiska inglasade balkongen i rakt söderläge som erbjuder en sagolik utsikt mot Östhammarfjärdens fagar inlopp och hamn och framför allt förmiddag-och eftermiddagssol! Vidare så kommer du till bostadens hjärta, köket, gott om arbetsyta och plats för stort matbord. Fullutrustat kök i moderna färger och teknikaliteter. Utgång till den andra(!) Inglasade balkongen i sydväst med utsikt över Östhammars fjärden och områdets trevliga natur och stadsmiljö, man skymtar även Östhammars stad på håll. Bostaden har nyttjats sparsamt av nuvarande ägare som även är första ägarna. Hiss i huset. Säkerhetsklassad dörr. Huset är byggt 2019.

Närhet är ordet som beskriver läge för denna bostad! Du når föreningens parkering enkelt. På kortpromenad når du vår unika stadskärnan i Östhammar och charmigt Sjötorg med rikligt utbud av restauranger, service, sjukvård, kommunikationer med goda pendlingsmöjligheter till Uppsala och vidare till Norrtälje & Stockholm! Klackskär är ett lugnt område med vacker natur och havet som granne, en plats att trivas på helt enkelt!

Om du vill göra en utflykt så befinner du dig perfekt plats, vacker skärgårds som väntar på dig för att upptäckas! Du kan ta dig vidare till anrika och populära Öregrund med ett fantastiskt båtliv, restauranger och välkänd festival vecka under sommaren, även här du lugna och natursköna Gräsö som du når med både båt och bil. Öregrunds golfklubb nås lätt med bil.



BRF Kappseglaren - Kommer byta namn till BRF Sjöutsikten.


Välkomna på visning - Tillträde flexibelt!


Utgångspris
2 850 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 629 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)

Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta Niklas eller Lena för mer information kring Alörsgatan 2 Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Trevlig välkomnande hall med ekparkett . Klädhängare samt skjutdörrs partier med städskåp och garderob. Ljus hall med vita väggar.


02
Badrum

Badrummet har en modern och stilren design. Grått klinkergolv som ger en elegant kontrast till de vita kakelväggarna. Siemens tvättmaskin och torktumlare, ovan bänkskiva med överskåp som erbjuder gott om förvaringsutrymme för badrumsartiklar och ger en snygg och organiserad känsla till badrummet.
En elektrisk handdukstork bidrar till komforten och håller handdukar varma och torra. För att maximera utrymmet har duschen vikbara glasduschväggar. Vit kommod med glasskåp och förvaring.


03
Sovrum 2, 14m2

Stort ljust sovrum med ekparkett golv och vita väggar. Bra förvaring med skjutdörrsparti/klädkammare, 4m2 samt skjutdörrarsparti till en dubbelgarderob.


04
Sovrum 1, 9m2

Ljust sovrum med ekparkett golv och vita väggar. Garderob.


05
Vardagsrum, 20m2

Stort vardagsrum på 20m2 med fönsterinsläpp från två väderstreck. Balkongdörr ut till den inglasade balkongen i söderläge.


06
Kök, 16m2

Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med bardisk. Kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin märke Siemens. Dubbla diskhoar. Ekparkett golv och vita väggar. Balkongdörr ut till balkongen i syd/västläge. Fönster i två väderstreck.


07
Beskrivning av samtliga rum

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv . Alla fönster har moderna persienner. De två balkongerna är inglasade med persienner i del av inglasningen på den sydliga balkongen.
Ljusinsläpp från tre håll. Öppen planlösning med barkök.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

81 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

Våning

4 av 4

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2019

Kommentar, byggnad

4:vånings flerbostadshus

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme
FTX-system (mekanisk från och-tilluft)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

90 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2021-12-21

Besiktningsman

Åsa Heller, Densia AB,


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Kabel-TV - Finns ej.


Bredband och TV - Fiber via Östhammars stadsnät som administreras av OpenNet. Avgift för bredband och TV betalas till operatör. Se information på www.osthammarsstadsnat.se


05
Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i rakt söderläge med fantastiks utsikt över glimrande Östhammars fjärden. Gott om plats för sällskapsmöbler. Perfekt att avnjuta en trevlig stund med solen och gäster!


06
Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i sydväst läge med fantastiks utsikt över glimrande Östhammars fjärden och områdets fina natur och gångstråk. Man skymtar även en del av östhammarstad och hamn. Gott om plats för sällskapsmöbler. Perfekt att avnjuta en trevlig stund med eftermiddag- och kvällssol.


07
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har 7 carportplatser och 5 vanliga p-platser.
För närvarande finns en liten kö till carport och p-plats.


Ekonomi

01
Avgift

5 629 kr/mån

Försäkring

250 kr/mån

Hushållsström

250 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

500 kr/mån

Antal personer i hushållet

1

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 463 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

585 kr

Andel i förening

7,79

Andelstal insats

7,79

Pantsättning

är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-04-18.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

BRF Kappseglaren ligger med ett fantastiskt läge intill Östhammars fjärden, vi har första parkett mot vattnet och småbåtshamnen.

Vår fastighet har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2–4 rum och kök. Vi har hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög standard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll.

Närheten till centrum samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område attraktivt. Här bor du med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten präglar din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som kan ta dig vidare ut i den vackra skärgården.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelrum - Finns på vinden.
Förråd - Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.
Tvättstuga - Gemensam tvättstuga finns ej.
Parkering - Föreningen har 7 carportplatser och 5 vanliga p-platser. För närvarande finns en liten kö till carport och p-plats.
Soprum - Gemensamt sophus.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

975 398 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsättning. Uträkningen är gjord med årsredovisning 2022 som underlag samt det enda andelstal föreningen kunnat uppvisa.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 629 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Hushållsström
250 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
500 kr/mån
Antal personer i hushållet
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 463 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
585 kr
Andel i förening
7,79
Andelstal insats
7,79
Pantsättning
är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-04-18.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området
Använd kartan
X

Platser

Sjökrogen Östhammar

99 m


East59

134 m


Marina Restaurang Pizza Sportbar

140 m


forslundska villan

233 m


Kina Thai

236 m


Sotargränd 4

583 m


Förskolan Logården

621 m


Förskolan fröet

869 m


Skytten

1,05 km


Parkering

1,05 km


Tempo Hallstavik

26,12 km


Tempo

29,93 km


Coop Mini Gåvsta

44,57 km


Leffes trailer park

45,54 km


Östhammar Slottsgatan

468 m


Östhammar Konsum

474 m


Östhammar Husbackavägen

528 m


Östhammar busstation

556 m


Östhammar Esplanaden

598 m


Örbyhus station

37,35 km


Faringe station Lennakatten

40,68 km


Skyttorp station

40,85 km


Tobo station

41 km


Moga station Lennakatten

44,27 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Sjö
    1,73 km
    10 min
    18 min
    1 tim 17 min
  • Hållplats
    Östhammar Slottsgatan
    468 m
    2 min
    2 min
    8 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Niklas eller Lena!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.