Nytt hem

Mäklarhuset expanderar med två kontor till i Marbella


Ämnen


Dela

Vi är glada att kunna meddela att Mäklarhuset, en av de ledande svenska mäklarkedjorna i spanien, fortsätter att växa och öppnar nu ytterligare två nya kontor i den vackra kuststaden Marbella i Spanien.

Marbella fortsätter att växa och blir för varje år en alltmer populär destination för internationella investerare och köpare som vill investera på den spanska fastighetsmarknaden. Med sin fantastiska kustlinje, levande kultur och utmärkta klimat har Marbella blivit en hotspot för lyxfastigheter. Mäklarhuset är stolt över att vara en del av denna spännande tillväxt.

De nya kontoren med över 30 års gemensam erfarenhet i Marbella är strategiskt belägna i populära, San Pedro Alcantara/Nueva Andalucia och Guadalmina Marbella, vilket gör det möjligt för vårt team av erfarna fastighetsmäklare att ge bästa möjliga service till våra kunder. Med fokus på att leverera exceptionell kundservice, fantastiska digitala lösningar och skräddarsydda försäljningspaket för våra kunders individuella behov, har Mäklarhuset åtagit sig att tillhandahålla den högsta nivån av professionalism och expertis i branschen.

Vårt team i Marbella behärskar flera språk, bland annat svenska, norska, engelska, spanska, franska och portugisiska, vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster till kunder från hela världen.

Vi bjuder in dig att besöka oss på våra nya kontor och upptäcka de exceptionella fastigheter och investeringsmöjligheter som våra kontor i Marbella har att erbjuda. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att hitta din drömfastighet eller investering, oavsett om du letar efter en stadslägenhet, en lyxig villa, en lägenhet vid havet eller en kommersiell fastighet.

Vi önskar våra nya kontor i San Pedro Alcantara/Nueva Andalucia och Guadalmina varmt välkomna till Mäklarhusfamiljen och är stolta över att erbjuda våra kunder två lokala experter i jakten på en drömbostad.

Tack för att du följer oss på Mäklarhuset!


Ämnen


Dela


Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Fortsätt läsa