Terrilörsgatan 5, lgh A1002 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Äntligen släpps nya eftertraktade tvåor! Stor härlig uteplats i söderläge

Brf Saltvinden - tredje etappen
Slutpris
1 155 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 492 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan 5, lgh A1002 såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevligt planerad tvåa med med stor härlig uteplats om ca 18 m² i söderläge. Hörnlägenhet med trevliga samvaroytor och bra förvaring. Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljstartar vi nu tredje etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. Ett modernt och bekvämt boende med hiss och förråd i huset.För den som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Stor balkong i söderläge erbjuder plats för samvaro och livskvalité. Lägenheterna säljs med fasta priser. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och helkaklade badrum.För dig som är med från start finns möjlighet att göra tillval för att skapa just ditt eget drömboende. Tillträde är preliminärt planerat till hösten 2018. Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration