Sök Meny
Såld

Uppsala / Skyttorp / Holvarby 34

Lantligt belägen villa

Välkommen till denna tillbyggda villa med lantligt läge ca 3 mil från Uppsala. Villan erbjuder i entréplanet rymlig hall med plats för avhängning och förvaring av ytterplagg, kök med matplats och vardagsrum med utgång till altandäck under tak samt trädgård. Vidare finner man i entréplanet, ett sovrum och en helkaklad Wc/dusch med golvvärme samt ett oinrett rum med altandörr som leder ut till altandäcket. På det övreplanet finns ytterligare två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och kattvind. I källarplanet finns en tvättstuga med golvvärme och tvättpelare med nya maskiner från 2017, ett förråd/matkällare samt två hobbyrum där det ena inrymmer ny bergvärmepump från 2017. I den uppvuxna trädgården finner man bl a äppel-/och körsbärsträd, hallonbuskar, rabarber samt en stenlagd uteplats. Vidare finns ett tillbyggt redskapsskjul, ett förråd och parkeringplats på grusad uppfart med plats för ca 4 bilar. Fiberindragning till fastigheten pågår och nytt avloppssystem är installerat.
I Skyttorp, ca 3 km från fastigheten finns Skyttorp station där Upptåget trafikerar, här finns också förskola och grundskola upp till åk 5. I Storvreta ca 16 km bort finns grundskola och åk 6-9. Till Uppsala är kommunikationerna mycket goda via Upptåget och regionbussar som trafikerar frekvent. Med bil når du Uppsala och Gränby centrum med all tänkbar service på ca 30 minuter.
Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Skyttorp
Holvarby 34
Slutpris: 1 995 000 kr
Boarea/biarea: 80/58 kvm
Driftkostnad: 23 059 kr/år
Totalareal: 1 541 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-10-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Skyttorp / Holvarby