Holvarby 34 / Skyttorp / Uppsala

Lantligt belägen villa

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea/biarea
80/58 kvm
Driftkostnad
23 059 kr/år
Totalareal
1 541 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Holvarby såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Holvarby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holvarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tillbyggda villa med lantligt läge ca 3 mil från Uppsala. Villan erbjuder i entréplanet rymlig hall med plats för avhängning och förvaring av ytterplagg, kök med matplats och vardagsrum med utgång till altandäck under tak samt trädgård. Vidare finner man i entréplanet, ett sovrum och en helkaklad Wc/dusch med golvvärme samt ett oinrett rum med altandörr som leder ut till altandäcket. På det övreplanet finns ytterligare två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och kattvind. I källarplanet finns en tvättstuga med golvvärme och tvättpelare med nya maskiner från 2017, ett förråd/matkällare samt två hobbyrum där det ena inrymmer ny bergvärmepump från 2017. I den uppvuxna trädgården finner man bl a äppel-/och körsbärsträd, hallonbuskar, rabarber samt en stenlagd uteplats. Vidare finns ett tillbyggt redskapsskjul, ett förråd och parkeringplats på grusad uppfart med plats för ca 4 bilar. Fiberindragning till fastigheten pågår och nytt avloppssystem är installerat.
I Skyttorp, ca 3 km från fastigheten finns Skyttorp station där Upptåget trafikerar, här finns också förskola och grundskola upp till åk 5. I Storvreta ca 16 km bort finns grundskola och åk 6-9. Till Uppsala är kommunikationerna mycket goda via Upptåget och regionbussar som trafikerar frekvent. Med bil når du Uppsala och Gränby centrum med all tänkbar service på ca 30 minuter.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration