Myrvägen 7

Myrvägen 7

Slutpris

1 095 000 kr


Skyttorp— Uppsala

Myrvägen 7


Slutpris
1 095 000 kr

Skyttorp— Uppsala

Gavel-2,5:a med stor balkong och bra pendlarläge!

Välkommen till denna gavellägenhet med ljusinsläpp i tre väderstreck, möblerbar balkong i västligt läge samt ett renoverat badrum. Denna 2,5:a bjuder på ett bra pendlarläge samt närheten till naturen i mysiga Skyttorp.

Väl inne i bostaden så möts ni av en stor och rymlig hall med förvaring i garderober samt ett praktiskt klinkergolv. Välutrustat kök med matplats i anslutning, fullstor kyl och frys, diskmaskin samt spis. Vardagsrummet erbjuder en stor öppen yta perfekt för sociala sammankomster samt utgång till balkongen mot innergården. Sovrummet i lägenheten har fönster i två väderstreck, plats för en större dubbelsäng samt förvaring i garderober. Intill sovrummet ligger ett halvrum, perfekt för dig som jobbar hemma och vill ha en kontorsplats eller varför inte gör om det till en walk in closet? Bostadens badrum är helkaklat och blev renoverat 2016.

Brf Dovhjorten 2 är en bostadsrättsförening med fyra bostadshus uppförda under tidigt 1990-tal med sammanlagt 16 lägenheter. I månadsavgiften, 4 628 kr/mån, ingår det mesta så som uppvärmning, kall- och varmvatten, analog TV samt parkeringsplats med elstolpe.

På Myrvägen 7 bor ni i ett naturnära och lugnt läge intill ett skogsparti. Här finns goda pendlingsmöjligheter via Upptåget, stationen är belägen ca 500 m från lägenheten. För den med bil nås Uppsala Centrum via riksväg 290 på ca 20 min. I Skyttorp finns bl a pizzeria, bensinstation och åk F-5 i Skyttorp skola.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
67.7 kvm
Avgift
4 628 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Myrvägen såldes av oss 2022-04-11. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Myrvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.