Örkälla 25

Örkälla 25

Slutpris

1 310 000 kr


Skyttorp— Uppsala

Örkälla 25


Slutpris
1 310 000 kr

Skyttorp— Uppsala

Fritidshus med gäststuga i ostört läge och stor tomt!

Varmt välkomna till Örkälla 25 och detta fritidshus om 3 rum och kök med intilliggande gäststuga. Här bor man i ett ostört privat läge med skogen in på knuten. Stor kombinerade trädgårds- och skogstomt med gräsmatta, perenna växter, buskar och olika fruktträd. Här finns gott om utrymme för den odlingsintresserade!

Innanför ytterdörren i bostadshuset möts man av en ljus hall som leder vidare in i huset med vardagsrum där det finns en braskamin och utgång till den stora fina altanen. Intill vardagsrummet ligger det praktiska köket där det går att ha ett matbord för ca 4 personer. På entréplan finns också bostadens badrum som renoverades i år med vitt kakel och grå klinker samt dusch med duschvägg i glas. På övervåningen hittar man de två sovrummen.

Gäststugan har renoverats och fått ny färg på väggar och nytt laminatgolv. Här kan man möblera med bl.a. matbord och sängplatser så det är möjligt att låta mormor eller kompisarna stanna över natten.

Bostaden ligger i ett tidigare fritidshusområde, Örkälla samfällighet, som idag bebos av både permanentboenden och fritidsboenden. I samfälligheten finns tillgång till gemensamhetshus med bord och stolar, lekplats med gunga, rutschkana och sandlåda, fotbollsplan, volleybollplan och en stor swimmingpool. Detta nås efter några minuters promenad från huset.

Närmsta ort från Örkälla är Skyttorp där det finns förskola, lågstadieskola, bensinstation och pizzeria. Goda kommunikationer via upptåg (19 min till Uppsala) och buss.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
19 780 kr/år
Tomtarea
2 700 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Örkälla såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på Örkälla.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.