Markegångsvägen 1B

Markegångsvägen 1B

Slutpris

3 060 000 kr


Storvreta— Uppsala

Markegångsvägen 1B


Slutpris
3 060 000 kr

Storvreta— Uppsala

Kedjehus mot allmänning med inglasat uterum i populära Storvreta!

Välkomna till detta fina hus med barnvänligt läge i populära Storvreta! Här bor ni på 109 välplanerade kvadratmeter med en insynsskydd tomt som vetter mot allmänning. Huset bjuder på stora sociala ytor, gott om ljusinsläpp, rymliga sovrum och ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen.

Bostadens 109 kvadratmeter fördelar sig på en L-formad planlösning och har en rymlig hall med gott om avhängning för ytterkläder och skor samt en större inre del där ni tex kan ha en arbetsplats eller kanske en lekhörna för barnen? Vidare in i huset har ni det renoverade köket med klassiska inredningsval såsom vita köksluckor, arbetsbänk i ek och parkettgolv. Här har ni plats för ett stort köksbord där hela familjen och vännerna kan samlas. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet med ingång från kök och hall. Vardagsrummet är stort och från rummet har ni utgång till husets trädgård med den inglasade altanen. Huset erbjuder även tre rymliga sovrum, två badrum samt en praktisk tvättstuga. Till bostaden finns ett garage i länga samt ett förråd på baksidan av huset.

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Vid vägen har ni goda kommunikationer med stadsbussar och cykelavstånd till tågstation där ni enkelt kan ta Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter. För dig som pendlar med bil har ni närhet till E4:an som tar er norr- eller söderut . För fritidsändamål har ni Skogsvallen samt ett mycket aktivt föreningsliv som genomsyrar orten med allt ifrån skidåkning till innebandy.

Varmt välkommen att boka er på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
45 026 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Markegångsvägen såldes av oss 2020-11-27. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Markegångsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.