Solstrålevägen 77

Solstrålevägen 77

Slutpris

3 020 000 kr


Storvreta— Uppsala

Solstrålevägen 77


Slutpris
3 020 000 kr

Storvreta— Uppsala

Gavelradhus i gott skick!

Välkommen till detta ljusa och väldisponerade gavelradhus med att attraktivt och omtyckt läge i Storvreta. Ett välskött radhus som renoverats löpande de senaste åren. Huset disponeras enligt följande: Entré i väl tilltagen hall med bra förvaring, ett vardagsrum med utgång till altan under tak och huset trädgård. Vidare finner ni ett smakfullt kök, nyrenoverad tvättstuga med entré till trädgården och ett badrum med dusch. På övre planet finner ni fyra sovrum och en inre hall med plats för mindre soffa. Här uppe finns även ett stort badrum, renoverat 2013.

Huset omgärdas på två sidor av en stor altan med fint kvällsolsläge som inbjuder till trevliga sammankomster. Vid husets entré finns även ett praktiskt cykelskjul med plats för flera cyklar. Bra förvaring genom tillgång till vind och två förråd ute och i anslutning till huset.

För barnfamiljen är detta det perfekta läget med gemensam lekplats precis utanför dörren, flera förskolor inom kort promenadavstånd och likaså grundskola. För den som söker rekreation finns skogsområden på nära avstånd. Goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca 9 minuter. För den som tar bilen är det även nära till påfarten för E4:an.

Välkommen på visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
44 743 kr/år
Tomtarea
230 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Solstrålevägen såldes av oss 2016-11-11. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Solstrålevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.