Garverivägen 3 och 5B

Garverivägen 3 och 5B

Slutpris

3 250 000 kr


Tärnsjö— Heby

Garverivägen 3 och 5B


Slutpris
3 250 000 kr

Tärnsjö— Heby

Sekelskiftesvilla från 1900-talets början i Tärnsjö

Här finns nu en bostad till salu som verkligen sticker ut, som är något helt unikt i sitt slag - den gamla sågarmästarens egen bostad i Tärnsjö, högt belägen med vacker tallskog alldeles intill. En dröm för den som verkligen älskar sekelskiftesbyggnader där kvalitet och utformning är av högsta kvalitet och helt okänslig för trender. Här finns bevarat bl a fyra fungerande kakelugnar, vackra tidstypiska trädörrar, pärlspontade väggar, höga golvsocklar, såpade skurgolv i original där några är vitmålade, stora mäktiga fönster i original (handblåst glas), stora rum där några ligger i fil vilka ger en fantastisk rymd och ett ljusinsläpp av sällan skådat mått samt en rumshöjd på ca 3 meter. Fastigheten är varsamt renoverad /restaurerad de senaste åren där linoljefärg flitigt har använts.

Försäljningen innefattar två fastigheter varav den ena är det tidigare nämnda boningshuset och intill denna finns ytterligare en äldre byggnad om 63 m² boarea samt 30 m² biarea. Här finns möjlighet att kanske skapa ett generationsboende/hemmakontor?

Bygden i sig är bl a känd för sitt anrika garveri där garveriet levererar läder till bl a de stora och lyxiga modehusen som Prada, Hermés och Louis Vuitton.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
250/63 kvm
Driftkostnad
58 551 kr/år
Tomtarea
4 845 kvm
Rum
9 rum
Såld
2022-01-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Garverivägen såldes av oss 2022-01-02. Se alla våra försäljningar i Tärnsjö samt även på Garverivägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Ann Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.