Fjärdhundragatan 40

Fjärdhundragatan 40

Slutpris

2 370 000 kr


Tunabackar— Uppsala

Fjärdhundragatan 40


Slutpris
2 370 000 kr

Tunabackar— Uppsala

Riktigt fin 3,5:a med balkong i välskött förening!

Välkomna till en riktigt fin 3,5:a med vackert ljusinsläpp belägen i omtyckta Tunabackar! Här bor ni en förening med låg belåning och tillgång till en stor fräsch samlingslokal, ett övernattningsrum samt nyrenoverat och välutrustat gym!

Planlösningen erbjuder en välkomnande nytapetserad hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober. Det ljusa halvrummet med utgång till balkongen är centralt placerat och kan med fördel användas som matrum, kontor eller lekhörna! Intill finner ni ett välutrustat kök med ljusa luckor och gott om plats för husgeråd samt en trevlig matplats intill fönster. Den mysiga balkongen har utsikt mot grönskande innergård och nås lätt via alla sällskapsytor!

Vardagsrummet har plats för både soffa och matgrupp om så önskas. Vidare finner ni två sovrum, ett med förvaring i garderober samt ett med separat klädkammare. Det helkaklade och fräscha badrummet erbjuder både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta era vardagsbestyr. Lägenheten disponerar dessutom 2 förråd i källaren.
En välplanerad och välskött pärla med gott om charm!

Här bor ni med bra läge med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder service som livsmedelsbutik, florist och konditori. För att avnjuta en bit mat kan du bland annat besöka restaurang, pizzeria eller indisk servering. Närhet till Svartbäckens vårdcentral där det även finns apotek. Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo samt utegymmet invid ån. Nere vid ån finns också flera badbryggor.
Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar området med ca 10 min mellanrum. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån. I området finns också flera förskolor och skolor så som Tunaparkens förskola, Väpnarens förskola, Domarringens F-5, Tunabergsskolan 6-9.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 754 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.