Stenbylund 60

Stenbylund 60

Slutpris

4 795 000 kr


Knivsta— Uppsala

Stenbylund 60


Slutpris
4 795 000 kr

Knivsta— Uppsala

Stort hus i lantligt läge nära stan

Välkommen till Marma Stenbylund!

Här finner ni en lantlig idyll i ett hus från 1890-talet, som nyligen genomgått större renoveringar. Huset är idag uppdelat i två bostäder, men kan med enkelhet återställas till att användas som en bostad.

Den ena bostaden nås via den bortre ingången. Här fördelar sig planlösningen på ett nytt och fullutrustat kök med intilliggande matplats och ett allrum med plats för vardagsrumsmöbler. Vidare ett sovrum bredvid allrummet som är utrustat med eldstad och förvaring i klädkammare. Till denna bostad hör ett badrum med golvvärme och är utrustat med både badkar och dusch. Bostäderna delar tvättstuga och härifrån når ni den andra bostaden.

Den större bostaden nås från egen entré, erbjuder en rymlig hall som pryds av en dekorativ kakelugn (ej fungerande idag). Det rymliga köket har ingång från både tvättstuga och hall. På övervåningen finns ett stort allrum med braskamin, ett sovrum, rymlig klädkammare och badrum. Från allrummet nås den rymliga terrassen med utgång direkt till trädgårdstomten. Från övervåningen kan ni blicka ut över den vackra utsikten över åker och äng.

Tomten är stor och har flera mindre byggnader. En mindre bostadsbyggnad, som är utrustat med pentry, badrum, allrum och sovloft - perfekt för uthyrning eller tonåringen! Vidare finns en stuga med bastu, en gäststuga och en förvaringsbod. Ett äldre garage finns på fastigheten och en rymlig grusplan med uppställningsplats för flertalet bilar. För den trädgårdsintresserade finns ett växthus. I trädgården växer plommon, päron, äpplen, hallon och vinbär. Fiber är indraget.

För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som pendlar med bil tar det ca 10 minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Gredelbyleden i Knivsta finns elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
120/52 kvm
Driftkostnad
59 840 kr/år
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-12-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på marma såldes av oss 2020-12-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på marma.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.