Österängsgatan 1D

Österängsgatan 1D

Slutpris

2 200 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Österängsgatan 1D


Slutpris
2 200 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavelläge & låg avgift

Välkommen till denna fantastiska gaveltvåa i denna mysiga bostadsrättsförening med en lummig innergård med goda odlingsmöjligheter för den som önskar. Denna lägenhet är mycket välplanerad och har ett genomgående härligt ljusinsläpp på grund av att det finns fönster i hela tre vädersträck. Här får du möjlighet att bo med en låg månadsavgift där dessutom en parkeringsplats ingår (utan kostnad) för bostadsrättsföreningens medlemmar. Från bostaden är det ett mycket pendlarvänligt läge med närhet till E4:an samt att det är promenad och cykelavstånd till tågstationen.

Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi och har en mycket låg belåningsgrad enligt sin senaste årsredovisning. Vidare har bostadsrättsföreningen kontinuerligt utfört underhåll av fastigheten där stora renoveringar såsom stambytena har utförts.

Här får du möjlighet att bo i ett otroligt mysigt kvarter i Fålhagen som är en ljuvlig blandning mellan både villor, radhus och lägenheter. Just denna del av Fålhagen karaktäriseras av mycket grönska och grönskande innergårdar. Från bostaden har du mycket nära till matbutiker såsom Willy´s, ICA Torgkassen och Coop.


Boarea
52.5 kvm
Avgift
2 980 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.