Ramstalundsvägen 20

Ramstalundsvägen 20

Slutpris

4 400 000 kr


Ramstalund— Uppsala

Ramstalundsvägen 20


Slutpris
4 400 000 kr

Ramstalund— Uppsala

Välplanerad enplansvilla med uterum och vidsträckt utsikt!

Här finns nu en fin villa till salu för den som söker ett boende i ostört läge med vidsträckt utsikt! Enplansvillan om 132 m² har ett härligt uterum och stor tomt med gräsytor och buskar. Huset har också ett vidbyggt garage med förrådsdel samt en carport. Uppsala når man på endast 15-20 min med bil och det finns också bra bussförbindelser.

Bostaden fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, allrum, tre sovrum, två badrum samt tvättstuga. För den som önskar kan allrummet göras om till ett fjärde sovrum. I det U-formade köket är det lätt att umgås, laga mat tillsammans och matplatsen rymmer ca 6-8 personer. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och här kan man ha en separat soffhörna men samtidigt få plats med ett matsalsbord om man önskar. Från matsalsdelen i vardagsrummet når man det mysiga uterummet där man möts av en fantastisk fri utsikt över åkrarna. Husets sovrum är placerade i en egen del av bostaden och det är även här man hittar de två badrummen. Tvättstugan är generöst tilltagen och är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring.

Ramstalund är ett lugnt och trevligt område beläget ca 15-20 minuter från Uppsalas stadskärna samt ca 10 minuter från Stenhagens handelsområde. Bra bussförbindelse till både Uppsala och Enköping med ca 3-4 avgångar/h en vanlig vardag. I området finns Ramsta Skola med förskola samt låg- och mellanstadieklasser upp till årskurs 6. Kommunen planerar eventuell byggnation av ny lekpark i området.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
46 466 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ramstalundsvägen såldes av oss 2021-03-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ramstalundsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.