Gamla Uppsala / Uppsala

Referensnummer
447 577
Boarea/biarea
192/78 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Gamla Uppsala

Välkommen till ett familjärt och grönskande bostadsområde med rikt kultur- och friluftsliv. I Gamla Uppsala har flera stora fördelar varav några är härliga promenadstråk, nära badplats, rogivande kvarter, goda pendlingsmöjligheter samt nära till sportaktiviteter.

Kultur

I Gamla Uppsala finns det gott om kulturella områden och närhet till pulshöjande aktivitet. Vid Gamla Uppsala Högar är ett stort fornlämningsområde där Kungshögarna är tydliga karaktärsdrag för området. Här kan du ha rogivande promenader, ta en avkopplande fika och även få mycket fina vyer över Uppsala stadskärna liksom en vacker solnedgång. I anslutning till högarna finner du Gamla Uppsala museum som presenterar platsens historia.

Nöje och friluftsliv

I detta bostadsområde finns det goda möjligheter till parkmiljöer såsom Skoguls park, Nybyparken och Gamla Uppsala högar nämnt ovan. Det finns även en badplats i närheten till bostadsområdet vid namn Storvadsbadet som har brygga och en strand. Vidare finns träningsmöjligheter utomhus vid Röboparken där du finner utegym, lekplats för barn, hundhage, motionsspår och på vinterhalvåret även skidspår. I Gamla Uppsala finns även Gamla Upsala sportklubb (GUSK) med sin basverksamhet i fotboll där de har ett dam- och herrlag som spelar i div.1 respektive div.2. Från Gamla Uppsala har du närhet till ett generöst sportutbud vid Gränby sportfält där du kan utöva sporterna ishockey, tennis, squash, badminton, paddel, innebandy, friidrott, konståkning samt elljusspår inom ett behagligt gångavstånd.

Skola och barnomsorg

I bostadsområdet har du närhet till förskolan Laxen och Österledens förskola för de mindre barnen. Grundskolan i området heter Gamla Uppsala skolan som har barn från förskoleklass till årskurs 5.

Kommunikation och service

Gamla Uppsala är strategiskt beläget i norra delarna av Uppsala med närhet till både Bärbyleden och E:4an för den som pendlar med bil. Från Gamla Uppsala har du en frekvent busstrafik in till Uppsalas stadskärna som går flera gånger i timmen med både stads- och länsbussar. Den närmaste servicen i området finner du vid Willy’s vid Nyby och ICA Heidenstam. Om du behöver storhandla ligger Gränby köpcentrum i närheten. I bostadsområdet finns det en pizzeria, Odinsborg Café samt en Foodcourt med flera olika matalternativ.

Fördelar

#Utegym
#Lugnt
#Motionsspår
#Hundvänligt
#Parker/Grönområden
#Tryggt
#Barnvänligt
#Bussar
#Cykelbanor

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn