Torgny Segerstedts Allé 50

Torgny Segerstedts Allé 50

Slutpris

3 900 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 50


Slutpris
3 900 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Väldisponerad 4:a med två balkonger och generös takhöjd!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med två balkonger, genomgående fina ytskikt och generös takhöjd. I detta naturnära, barnvänliga och attraktiva läge i Södra Rosendal är det lätt att trivas.

Lägenheten erbjuder ett välutrustat och modernt kök med full maskinell utrustning och gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för god social samvaro och leder ut till en generös inglasad balkong i sydvästläge. Här har ni utsikt mot innergården och balkongen nyttjas med fördel som ett extra rum från tidig vår till mysiga sena höstkvällar med tända ljus. Vidare finns tre sovrum, ett som har utgång till en sommarsval balkong i nordöstläge, ett stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och här finns även en gäst-wc i anslutning.

Bostaden ligger endast ett stenkast från omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk och i området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. Alldeles i närheten finns den populära lekparken Solvallsparken med klätterställning för större barn, gungor, två små studsmattor, två utomhuspingisbord, basketkorg, klättervägg, tennisvägg, två sandlådor, lekhus, picknickbord med parasoll, beachvolleyplan och utomhusgym. Även Hågadalen-Nåstens naturreservat finns nära till hands - bara en promenad bort! För den ridintresserade finns även fina ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern. Mataffär och apotek med generösa öppettider finns på andra sidan gatan och i området finns flera restauranger.


Boarea
98 kvm
Avgift
4 277 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-06-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2021-06-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.