Jumkilsgatan 14A

Jumkilsgatan 14A

Slutpris

2 650 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 14A


Slutpris
2 650 000 kr

Luthagen— Uppsala

Perfekt balkongläge & mycket låg avgift!

Varmt välkommen till denna välskötta bostad som är belägen högst upp i huset med ett mycket uppskattat sydvästligt balkongläge. Balkongens läge ger dig soltimmarna under de uppskattade eftermiddagen och fram tills solen går ner. Tack vare att bostaden är belägen högst upp och har stora fönsterpartier, bidrar det till ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens planlösning är väl genomtänkt och man har inte snålat på kvadratmetrarna när huset byggdes. Alla bostadens rum är i ett generöst utförande

Bostadsrättsföreningen Floran är mycket välskött och har en mycket ekonomiskt stark ställning. I föreningen finns det 51 bostadsrätter samt en lokal där lägenhetsstorleken varierar mellan 2 till 5 rum och kök. Trots föreningens låga månadsavgifter har de dessutom en mycket låg belåningsgrad vilket är en trygghet för framtiden.

På eftertraktade Jumkilsgatan bor du i Luthagens fridfulla kvarter där du är omgiven av vacker arkitektur och är närmaste granne med områdets vackra villakvarter. I närområdet finns allt du kan tänka dig såsom flera mataffärer (Coop, ICA Mimmi Ekholms plats, Nelins), restauranger, apotek, förskola och skola samt mycket goda möjligheter till motion i Stabbyskogen eller harmoniska promenader längsmed Å-rummet. Goda tränings- och badmöjligheter finns vid Fyrishov. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en promenad eller kortare cykeltur. För den som pendlar har ni frekvent busskommunikation från Börjegatan eller Luthagsesplanaden.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att meddela ert intresse!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 386 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.