Bäcklösavägen 7

Bäcklösavägen 7

Slutpris

4 095 000 kr


Ultuna— Uppsala

Bäcklösavägen 7


Slutpris
4 095 000 kr

Ultuna— Uppsala

Modernt och bekvämt boende med stor uteplats

Varmt välkommen till denna väldisponerade 5 rok med generös takhöjd, öppen social planlösning och en väl tilltagen uteplats i sydvästläge med pergola. Här erbjuds en utmärkt kombination av avkopplande naturmiljö och närhet till service och kommunikation.

Bostaden återfinns i natursköna Ultuna trädgårdsstad och passar utmärkt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende som bjuder in till socialt umgänge, både inomhus och utomhus. Med sin öppna planlösning och praktiska köksö blir köket en ypperlig plats att samla familj och vänner för en trevlig middag. Sommartid kan du duka upp till långbord på den stora uteplatsen och njuta av solmogna jordgubbar, tomater eller chili plockad direkt från din egen köksträdgård.

Genomgående erbjuder bostaden en väl tilltagen takhöjd om ca tre meter som möjliggör kvadratsmarta förvarings- och möbleringslösningar med flera skjutdörrsgarderober från golv till tak och loftsängar som ger barnen extra utrymme att leka på. Det största sovrummet har dessutom utgång direkt till den härliga uteplatsen och närmre villakänsla än att i morgontofflorna kunna njuta av en kopp kaffe eller te till solens första strålar är svårt att komma.

Du som arbetar hemifrån eller i lugn och ro vill njuta av en god bok kommer sannolikt att uppskatta de extra ljuddämpade innerdörrarna och att flera av innerväggarna är isolerade med glasfiberull. Ett extra lager av träfiberskiva erbjuder dessutom enklare och stadig fastsättning av till exempel hyllor och tavlor med vanlig skruv utan plugg. Två bad/duschutrymmen och egen tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen och förutom den goda förvaringen som erbjuds i flera garderober samt en klädkammare disponerar bostadsrättshavaren även ett externt vindsförråd.

Som medlem i Brf Björkallén ges tillgång till samlingslokal och övernattningsrum, som kan lånas mot en avgift, samt en innergård med växthus, grillplats och trädgårdsmöbler.

I den nybyggda och välplanerade stadsdelen finns utmärkta rekreationsmöjligheter och skön natur. Genetiska parken som ligger centralt i grannskapet erbjuder möjlighet till picknick under knotiga ekar och i äppelträdgården. Här finns också en stor nybyggd lekplats, möjlighet till bollspel och gemenskap med stadsodling. Börja din promenad i Natura 2000-klassad skog eller blomrika ängar, här går Gula stigen som når både sjön Ekoln och centrala Uppsala. I Ultuna finner du vackra parker och gångstråk, roddklubb, frisbeegolfbana och gym med bastu på Friskis & Svettis. Närmsta badplats är Vårdsätraviken med fin kvällssol som nås på cykel inom 20 minuter. Flera livsmedelsbutiker, shopping och service som simhall och bibliotek finns inom bekvämt räckhåll. Likaså erbjuds närhet till flera förskolor och grundskolor och i närheten av bostaden ligger Internationella Engelska skolan. Här bor du även med bekväma cykelvägar till bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet, Akademiska sjukhuset och Uppsalas stadskärna. Centralstationen når du genom ca 20 minuters cykeltur tack vare en snabbcykelbana. För dig som pendlar med bil finns smidig påfart till E4.

Välkommen till ett hem att trivas i!


Boarea
105 kvm
Avgift
5 554 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bäcklösavägen såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bäcklösavägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.